The Hollow (2015)

The Hollow (2015) Film Online Subtitrat


Regia: Sheldon Wilson
Scenariu: Rick Suvalle, Sheldon Wilson
Actori: Garry Chalk, Sarah Dugdale, Richard Harmon
Anul: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 3.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<6pRT7jQ77KQ/holpelunga" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The Hollow

Este Ajunul de Halloween pe Insula Shelter, iar micul oraș se pregătește pentru o furtuna uriasa. Dar, norii negri adunati deasupra insulei aduc cu ei un blestem care e de o sută de ani în așteptare. Pe măsură ce pădurile dau naștere unei creaturi nelegiuite și nesățioasă de foc, oase, și pământ, trei surori trebuie să lupte pentru a rămâne în viață, in lunga noapte întunecată de Hollowen.


Trailer The Hollow


Review The Hollow

Imaginați-vă un film în care aproape fiecare conversație începe cu un caracter aleatoriu furișează unul pe altul și apoi urmat de Shrieking suportabil. Aceasta este ceea ce are Hollow în magazin pentru tine. Ea încearcă să invoce sperie de nicăieri, deschiderea ușilor, fixarea elementelor și chiar și oamenii în picioare încă sunt însoțite de o uimitoare efect de sunet. Cuplat cu clișee de complot și de groază repetate. Acest partea de jos a filmului baril net ar fi cel mai mic scor, dacă nu pentru design creatură decentă.

Aceasta este povestea a trei surori prinse într-o insulă, rolul lor principal este să strige numele reciproc literalmente întregul film. Cel mai tânăr este tipul de clarvedere al cărui hobby-ul se execută în afara spre pericol. Ea e acolo doar pentru momeală simpatie și mesaje criptice. Celelalte două nu au o dezvoltare mult mai bun personaj, fie, ei vor ceartă în mod constant, apoi dintr-o dată panică și du-te în modul erou.

Alte personaje de sprijin sunt acolo, în principal pentru scopul comediei neintenționate. Ei ar livra unele backstory sau sfaturi, pe care surorile s-ar ignora, iar aceste extra-ar muri în interval de câteva minute. E îngrozitor de rău, să nu mai vorbim de aceste fete decide cu privire la cel mai rău plan de mai mult de o ocazie.