The Hole (2009)

The Hole (2009) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Gaura misterioasă
Regia: Joe Dante
Actori: Merritt Patterson, Quinn Lord, Chris Massoglia, Teri Polo, Haley Bennett, Nathan Gamble
Anul: 2009
Gen: Aventura, Fantezie, Thriller
Durata: 92 minute
IMDB: 5.7

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Doi frați descoperă în pivnița propriei locuințe o misterioasă groapă ce începe curând să-i poarte prin bezna celor mai profunde și ascunse temeri The Hole… Lucas si Dane se imprietenesc cu Julie, vecina lor, si ii arata si ei gaura misterioasa. In curand, in casa incep sa se intample lucruri misterioase. Lucas gaseste in camera lui un clovn pe care crede ca i l-a pus fratele lui cu intentia de a-l speria pentru ca acestuia ii era frica de clovni. Apoi cei doi vad mergand prin casa lor o fetita care coborara in pivnita si intra in acea gaura in filme online The Hole. Julie vede si ea fetita care se dovedeste a fi cea mai buna prietena a ei din copilarie. Cei trei isi dau seama ca acea gaura ascunde ceva teribil si inceraca cu orice pret sa afle ce se intampla. Ei merg la cel care a locuit inainte in casa pentru a afla adevarul iar batranul le spune ca nu trebuia sa deschida gaura pentru ca cele mai ascunse si profunde temeri ii va urmari. Lucas este rapit de un om ciudat, iar Dane este nevoit sa intre in groapa pentru a-si salva fratele.Vor reusi oare sa mai iasa din acea groapa in The Hole?

Pe parcursul următoarelor câteva zile, fiecare copil trăiește evenimentele ciudate. Lucas, având o teama de clovni, descoperă o păpușă bufon pe pat, precum și în alte locații, ca în cazul în care este după el. Julie începe să vadă o fată rănită care sangereaza din ochii ei in The Hole. Dane începe să vadă umbre ale unui om mare. In cele din urma, toate cele trei martori fata vătămate împreună la domiciliu de băieți, unde ei au urmat la subsol și de ceas ca ea crawlere în gaură.

Julie sugerează ei caută ajutor de la proprietarul anterior al casei, Creepy Carl, care trăiește acum într-o fabrică de mănuși abandonat înconjurat de sute de lumini și lămpi. Atunci când copiii îi spun că au deschis gaura, el le ceartă pentru eliberarea răul în interiorul afirmând că aceasta va veni pentru ei și ucide Dane. Mai târziu în acea noapte, Carl este văzut scriind într-un caiet de schite in The Hole, aproape cremă de ghete pagini întregi. Carl tipa “Nu am terminat încă!” ca becurile din jurul lui pop.

Schite se dovedește a aparține Dane, care se întoarce la fabrica pentru ao recupera. El găsește schite său în întuneric; Înfiorător Carl a dispărut. Julie decide să se grupului relaxat și aruncă o petrecere la piscină. În timp ce sub apă, Dane vede o figură obscură a unui om uriaș în picioare de mai sus. Odată ieșiți din piscină, el observă un traseu de urme de noroi pe care el si Julie urmează, lăsând Lucas singur în piscină. Ei aud câine de companie Julie, Charlie, să latre și să se întoarcă pentru a vedea Lucas înec. Lucas le spune că păpușa bufon îl tras sub The Hole.

Mai târziu în acea noapte, în timp ce Lucas doarme, Dane vede o vânătaie în formă de mână pe piciorul lui Lucas. El descoperă că acesta este identic cu o mână care Creepy Carl au tras la schite. Ca el flips prin schite, el își dă seama că fiecare pagină este o piesă de puzzle in The Hole. În timp ce lucra pe puzzle, Dane aude cineva fluierând. Când iese în bucătărie, el vede un plic pe adresa sa de Penitenciarul de Stat din New Jersey. O notă citește în interiorul “BOY HELLO ‘. Se repede la etaj lui Lucas și îi spune că cineva este în casă. În timp ce Dane investighează, Lucas întâlnește un polițist în picioare în partea de jos a scării. Ofițerul arată Lucas o imagine a două fetițe și întreabă dacă el a văzut una dintre ele și puncte pentru a fetei care primul întâlnite Julie. Ofițerul de poliție lasă imaginea cu Lucas și apoi să părăsească dezvăluie partea din spate a capului lipsește in filme online The Hole. Lucas preia Dane și perechea urmăriți revenirea polițist la subsol și de a urca în gaură.