The Hitman’s Bodyguard Care pe care (2017)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

The Hitman’s Bodyguard Care pe care (2017) Film Online Subtitrat in Romana


The Hitman’s Bodyguard online subtitrat urmareste actiunile unuia dintre cei mai versati agenti de protectie din lume – personajul jucat de Reynolds – care se vede nevoit sa ii stea alaturi unui asasin hotarat sa apara ca martor la Curtea Internationala de Justitie de la Haga. Cei doi au fost in tabere opuse multi ani si nu se prea agreeaza, insa acum sunt nevoiti sa-si uneasca fortele impotriva celor care ar face orice ca asasinul sa nu ajunga sa depuna marturie.

The Hitman’s Bodyguard online subtitrat este un film exploziv cu personaje interesante si relatiile care se creaza intre ele; dialogurile amuzante si situatii absurde, fac din pelicula una buna de vizionat. Scenariul nu are nimic nou sub soare; dar este unul antrenant, iar Ryan Reynolds si Samuel L. Jackson sunt bestiali, fac un cuplu pe cinste, spontan si uneori surprinzator; iesind cu brio din diferitele situatii la care sunt supusi.

Aparitia Salmei Hayek este deliciul filmului The Hitman’s Bodyguard online subtitrat, fiind un personaj violent; capabil sa se evapore, sa se sacrifice pentru iubirea ei. Scenele de lupta sunt in viteza; urmarirea pe strazile din capitala Olandei sunt spectaculoase si pline de impuscaturi si rasturnari de masini. Filmul fiind o comedie relaxanta, te face doar sa te binedispui, iti da o buna dispozitie si razi spontan, fiind buna de vizionat.


Regia: Patrick Hughes
Actori: Salma Hayek, Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman
An: 2017
Gen: Actiune, Comedie, Thriller
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


PortalulTauTV.com
The Hitman's Bodyguard Care pe care (2017) Online Subtitrat in Romana

The Hitman's Bodyguard (2017)

Editor's Rating:
5