The High Frontier (2016)

The High Frontier (2016) Film Online Subtitrat


Titlu original: Na granicy
Regia: Wojciech Kasperski
Actori: Bartosz Bielenia, Janusz Chabior, Andrzej Chyra
An: 2016
Gen: Actiune, Drama, Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The High Frontier

Un tată și cei doi fii ai săi adolescenți merg într-o excursie la o mică cabană de munte în scopul de a experimenta aventura de munte, ca între bărbați, și de a-și îmbunătăți relațiile de familie. Dar, când apare un turist pierdut la cabană, ceea ce ar fi trebuit să fie o reuniune de familie se transformă într-o luptă pentru supraviețuire.

Familia în inima High Frontier (titlul original: Na granicy) nu se simte foarte cald unul față de altul, totuși. Pe măsură ce filmul începe și un tată și cei doi fii ai săi conduc tot mai adânc în pădure, zăpada care se încadrează și radioul mașinii de dizolvare în statice, nu există nici o dragoste pierdută între ele, ca un incident de pe marginea drumului demonstrează în mod clar.

Povestea este, aproape în totalitate, bărbați și modul în care ei se confruntă unii cu alții. La un om, ei sunt ton surd despre propriile lor neajunsuri. Aceștia sunt oameni pentru care vremea de iarnă este un inconvenient, dar este, de asemenea, o reflectare a emoțiilor lor: foarte, foarte răcoroasă. Atunci când o femeie intră în scenă, oamenii nu au nici o idee cum să o trateze, cu excepția cazului ca un om cu diferite părți ale corpului.

Inainte de acest lucru se întâmplă, o familie nu destul de nucleară a fost profilat pe scurt. Mateusz (Andrzej Chyra) este tatăl; el este o pupa, de tip nu-prostii cu fiii săi, insistând asupra faptului că ei acționează ca niște oameni.


Trailer The High Frontier

https://www.youtube.com/watch?v=WQ7JBabNKaY