The Heyday of the Insensitive Bastards (2017)

The Heyday of the Insensitive Bastards (2017) Online Subtitrat


Regia: Mark Columbus, Lauren Hoekstra
Actori: Rico Rodriguez, Matthew Modine, James Franco
An: 2017
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 6.7


Se lucreaza la subtitrare!

<0rFISfLAw30/The.Heyd" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The Heyday of the Insensitive Bastards

Oricine a renunțat vreodată la un film pe care îl consideră pretențios ca pe un film student. Ar trebui să fie forțat să privească Heyday of the Bastards Insensitive ca o reamintire a ceea ce pare real. Producată sub auspiciile lui James Franco în timp ce preda un curs la UCLA, Heyday este șapte pantaloni saraci. Adaptat din colecția scurtă a lui Robert Boswell cu același nume. Legat de filmele de acasă Super 8 donate de două familii și populate de un uimitor aruncat de favoruri chemate.

Franco însuși, Natalie Portman, Kristen Wiig și Jimmy Kimmel se numără printre jucătorii care votează. Dar nu reușesc să ridice scrisul la nivel de student. Cred că suntem cu toții bastardi și sfinți în funcție de zi.

Cinci dintre povești se ocupă de bărbați și traumele lor foarte grave, două experiențe ale femeilor în prim plan, probabil o împărțire realistă (prea generoasă) cu privire la POV de povesti pe care acești studenți MAI le pot aștepta să lucreze odată ce vor merge la Hollywood.

Probabil nu sunt greșelile studenților că munca lor nu reușește să fie pregătită pentru nici un fel de eliberare. Dar neavând rolurile directorilor de comerț pentru a obține o experiență reală este o oportunitate ratată, cu siguranță mai valoroasă decât să lăsăm pe toata singură calea / gaura pentru ei înșiși.