The Hexecutioners (2015)

The Hexecutioners (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Jesse Thomas Cook
Actori: Liv Collins, Sarah Power, Timothy Burd
Anul: 2015
Gen: Groaza
IMDB: 4.5

Se lucreaza la subtitrare!

Trailer The Hexecutioners (2015)

Sinopsis The Hexecutioners (2015)

In filmul de groaza The Hexecutioners, doi femei disperate ajung sa lucreze pentru o companie ce se ocupa cu eutanasiere. Aici totul ia o intorsatura catre rau.

Review The Hexecutioners (2015)

eutanasia este o industrie sanctionat plin cu sufletul la gură și Malison abia începe să se ude picioarele ei la noul ei loc de muncă. Dupa un inceput dur ea este asociat cu veteran Olivia și împreună au capul afară la moșia de la distanță Milos Somborac. Somborac este pe patul său de moarte și dorește să amestece bobina muritor o foarte specifică, dacă nu mod ciudat.

Se pare că motivul Somberac pentru a face acest lucru este de a scăpa de spiritele răzbunător unui cult de moarte că, odată ce a condus într-o sinucidere în masă. Ei încă mai bântuie casa lui și, mai degrabă decât să plătească pentru păcatele sale împotriva lor, dacă Mal și Olivia a efectua un anumit ritual de moarte tibetan numit o înmormântare cer el va fi liber de la ei.

La scurt timp după ce ne-am întâlnit Malison (Liv Collins), ea este între locuințe, acum se găsește cu o nevoie de apartenență undeva, sincer oriunde. Acest lucru afectează ei este atât de multe feluri. Ea afectează modul în care se simte casa. Ea afectează sentimentele ei față de Olivia. Aceasta va afecta modul în care se simte despre Somborac (autor Tony Burgess, de nerecunoscut în machiaj plin facial). De fapt distractiv, numele Malison înseamnă “blestem”. Olivia (Sarah putere) este realist în duo-ul. Ea este pragmatică despre munca ei. Este incredibil de atragatoare. În timp ce Malison arată în comely Halat ei de lumină colorată și pulovere Olivia este ispititoare primul moment am văzut-o cu fusta ei și confortabil cufunda decolteu.