The Hero (2017)

The Hero (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Brett Haley
Actori: Sam Elliott, Laura Prepon, Krysten Ritter
An: 2017
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<6Jk5YqA581c/The.Hero.2017.1080p.BluRay.H264.AAC-RARBG.mp4" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The Hero

Agresorul actorului occidental Lee Hayden (Elliott) deschide și închide filmul într-o cabină sănătoasă. Progresiv mai deranjată de fiecare dintre cererile directorului. Pentru a-și lua o singură dată “vocea” pentru o reclama BBQ. Ce se întâmplă între ele va fi probabil judecat de către critici ca un cliseu după altul. Dar este și șansa de a vedea un actor la nord de lupta de 70 de ani. Printr-o gamă largă de emoții și situații. Fiecare întemeiat în lupte pe care mulți dintre noi ni le vor confrunta un moment în viața noastră.

Când doctorul transmite cele mai grave vestigii cu privire la o biopsie recentă, Lee are intenția să-i spună fostului său soție (Katharine Ross, soția lui Elliott de 30 de ani) și fiica înstrăinată (Krysten Ritter). Nici încercarea nu merge bine, iar Lee se află pe canapeaua lui Jeremy Frost (un nume admirabil de scenă pentru personajul lui Nick Offerman). Actorul-turned-dealer-drog, Jeremy Frost. De fapt, temele recurente de plajă, blunt, bourbon și Buster (Keaton) sunt acolo pentru a solidifica ideea că Lee este o creatură a obișnuinței. Si se întâlnește cu clientul lui Jeremy, Charlotte (Laura Prepon), care îl învârte înapoi la viață.

Charlotte este un comedian stand-up și un poet care ar fi un poet care are o atracție neobișnuit de accelerată pentru bărbații mai în vârstă. Desigur, ea nu poate rezista lui Lee, iar romantismul mai-decembrie se dezvoltă. In ultima sa șansă de fericire (cliché numărul 7 sau 8, am pierdut calea). Charlotte îl însoțește într-un eveniment în care un grup obsedat de iubitori de film occidental. Il prezintă pe Lee cu un premiu pe viață, iar ea devine, de asemenea, un consilier pe viață – sfătuindu-l să vină curat cu familia sa.