The Hate U Give (2018)

Starr din filmul The Hate U Give online subtitrat,este martora la impuscarea mortala a lui Khalil, bunul ei prieten din copilarie. Cel care a apasat pe tragaci nu este membrul vreunei bande, ci ofiter de politie. Aflata sub presiunea intregii comunitati, tanara Starr trebuie sa se ridice acum si sa spuna ceea ce trebuie spus. Bazandu-se pe cel mai bine vandut roman al lui Angie Thomas 2017 YA, aceasta drama de justitie sociala The Hate U Give se invarte in jurul adolescentei Starr Carter (Amandla Stenberg), care incearca sa mentina un echilibru emotional, in timp ce se imprieteneste cu doua lumi.

Crescuta saraca, in predominantul cartier negru din Georgia, Garden Heights, Starr se duce la Williamson Prep; o scoala privata, predominant alba, suburbana. Asta presupune schimbarea constanta a codului. Parintii ei constiinciosi – Maverick (Russell Hornsby) si Lisa (Regina Hall) au facut-o pe Starr; fratele Seven (Lamar Johnson) si fratele mai mic Sekani (TJ Wright) sa raspund cu respect daca/cand sunt opriti.

Intr-o seara, cand Starr din filmul The Hate U Give, se duce la o petrecere locala, se intalneste cu Khalil (Algee Smith), un prieten din copilarie. Care se ocupa acum de droguri pentru regele (Anthony Mackie), criminalul caruia banda terorizeaza Garden Heights.


Regia: George Tillman Jr.
Actori: Amandla Stenberg, Regina Hall, Russell Hornsby
An: 2018
Gen: Crima, Drama
IMDB: 7.4


The Hate U Give (2018) Online Subtitrat


Trailer