The Harrow (2016)

The Harrow (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Kevin Stocklin
Actori: Annabel Bloom, Geneva Carr, Patch Darragh
An: 2016
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 5.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Harrow

Miller locuieste singur intr-un abator abandonat din Alabama, vechi de 100 de ani. Memoria si sanatatea sa mentala sunt afectate iar singura sa companie este spiritul iubitei sale Gale, ucisa in urma cu zece ani. Ruth ajunge la fata locului disperata sa afle adevarul cu privire la moartea mamei sale. Ii va tine companie lui Miller urmatoarele trei zile si nopti. Impreuna, reconstruiesc memoria lui Miller insa sunt terifiati de ceea ce descopera. Va afla Ruth adevarul cu privire la circumstantele mortii mamei sale?

Ani mai târziu, fiica lui Gale Ruth (Sonya Harum) apare la domiciliu abator rustic Miller căutând informații despre motivul pentru care mama ei a fost ucisă cu brutalitate de Uriah o noapte fatidică și cât de profund Miller a fost implicat. Acest lucru duce la mult căutarea sufletului și o dragare dureroasă din trecut că ambele găsi cutremurătoare în felul lor.

script-ul Stocklin este slabă și la punctul permițând în același timp suficient spațiu pentru poveste să se desfășoare într-un mod accesibil și abil în imagini. voiceover lui Miller despre timpul de a fi fără sfârșit “acum” permite mult suprapunere a celor două termene, cu evenimentele din trecut care au dus la aventura lui Gale cu Miller și crima ulterioară adesea fuzionează cu relația sa prezentă cu Ruth, in timp ce ne întrebăm cât de departe și de a ce grad acesta din urmă va merge în cele din urmă.


Trailer The Harrow