The Happiest Day in the Life of Olli Mäki (2016)

The Happiest Day in the Life of Olli Mäki (2016) Online Subtitrat


Titlu Romania: Cea mai fericită zi din viața lui Olli Mäki
Titlu original: Hymyilevä mies
Regia: Juho Kuosmanen
Actori: Jarkko Lahti, Oona Airola, Eero Milonoff
An: 2016
Gen: Biografie, Drama, Romantice
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review The Happiest Day in the Life of Olli Mäki (2016)

În vara lui 1962, Olli Mäki concurează pentru titlul de campion mondial la box, categoria pană. Totul, din Finlanda rurală până la luminile Helsinki-ului, îi prevede un viitor luminos. Pentru asta, nu-i mai rămâne decât să piardă câteva kilograme și să se concentreze. Există însă o problemă: Olli s-a îndrăgostit de Raija.

Cu un premiu la Cannes, recenzii favorabile și buzzwords suplimentare (cum ar fi “încântătoare” și “impecabile”) toate în mix, ați putea fi iertați pentru a crede că cinematografia europeană a cedat la următorul “Cinema Paradiso” sau “Amelie” și a descoperit următorul mare succes pe universitatea inimaginabilă. În ciuda acestui fapt, suspiciunea mea este că, în cele din urmă, filmul de cinema va ieși din viziunea “Ziua cea mai fericită din viața lui Olli Maki” ușor copleșită.

Probabil că ar ajuta la definirea exactă a ceea ce este, dar aici filmul nu este timid de un pic de bobbing și țesut. Este un film de box, este o poveste de dragoste, este o bucată de istorie a iubirii, este o poveste despre “micul om care se confruntă cu cote mari”, este o privire uluitoare asupra optimismului sportiv afectat de comercialism și de interesul propriu?