The Guardian Brothers (2016)

The Guardian Brothers (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Gary Wang, Terrence Stone
Actori: Bai-Ke, Mike Birbiglia, Mel Brooks
An: 2016
Gen: Animatie, Comedie, Familie
IMDB: 5.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Guardian Brothers

Vremurile moderne au adus dezechilibru atât lumii umane, cât și spiritului. Oamenii sunt consumați cu tehnologie și fie nu dau atenție, fie nu au timp pentru spiritele dumnezeiești. Zeii văd că devin irelevanți care declanșează un summit pentru a decide cum se vor adapta. Printese în această dezbatere sunt doi zei de ușă Yu Lei și Shen Tu ale căror imagini oamenii obișnuiesc să se pună în ușă pentru a ține spiritele rele. Frații cu cei dintâi care sunt instalatori ai perechii sunt pedepsiți în timpul întâlnirii și forțați să fie prezenți acasă în fiecare noapte pentru un apel la miezul nopții sub comanda Spiritului de noapte umbros.

În lumea umană, tinerii Raindrop și mama ei se mută într-un mic oraș chinez pentru a prelua magazinul de supă familiei wonton cu o rețetă familială în vârstă de 100 de ani și posterul unic al zeilor ușii din oraș. Odată cu mutarea într-un oraș nou, Raindrop întâmpină dificultăți în a-și face prietenii, în timp ce reteta de supă a magazinului este din ce în ce mai văzută ca fiind slabă, ceea ce duce la un trafic mai redus al clienților. În afară de aceste probleme, proprietarul restaurantului modern și vecinii săi încearcă în mod constant să saboteze magazinul familiei wonton.

Studioul Light Chaser și directorul Gary Wang aduc pe ecran o producție uimitoare vizibilă, cu o poveste pe care copiii o pot învăța și o iubesc, oferindu-se să nu se amestece în societatea chinezească modernă, pe care spectatorii mai în vârstă vor rezona cu telespectatorii mai în vârstă. Locuitorii lumii spiritului (muncitorii) se află într-o criză economică din cauza lipsei de interes și credință în ei din lumea umană (guvern).