The Grinch (2018)

In animatia The Grinch online subtitrat, in fiecare an, celebrarile din ce in ce mai grandioase, mai stralucitoare si mai zgomotoase ale Craciunului, perturba singuratatea si linistea lui Grinch. Cand Whos afirma ca vor face un Craciun de trei ori mai mare in acest an; Grinch isi da seama ca exista o singura cale de a-si castiga pacea si linistea: trebuie sa fure Craciunul.

Pentru a realiza acest lucru, el decide ca se va prezenta drept Mos Craciun in Ajunul Craciunului, mergand atat de departe incat va prinde in cursa un ren apatic care sa-i traga sania. Intre timp, in Who-ville, Cindy-Lou Who, o tanara fata entuziasmata de sarbatoarea Craciunului; planuieste cu gasca sa de prieteni sa-l prinda pe Mos Craciun in timp ce isi face turul din Ajunul Craciunului; pentru a-i multumi pentru ajutorul oferit mamei sale singure suprasolicitate.

Totusi, pe masura ce Craciunul se apropie, planul ei bine intentionat ameninta sa se ciocneasca cu cel mult mai infam al lui The Grinch. Isi va atinge Cindy-Lou scopul de a-l intalni in sfarsit pe Mos Craciun? Va reusi The Grinch sa reduca la tacere odata pentru totdeauna sarbatoarea Craciunului?


Titlu Romania: Grinch
Regia: Yarrow Cheney, Scott Mosier
Actori: Benedict Cumberbatch, Cameron Seely, Rashida Jones
An: Filme Online 2018
Gen: Animatie, Fantezie, Craciun, Familie
IMDB: 6.3


The Grinch (2018) Online Subtitrat


Trailer