The Green Mile (1999)

The Green Mile (1999) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Culoarul Morții
Regia: Frank Darabont
Actori: Tom Hanks, Michael Clarke Duncan, David Morse
Anul: 1999
Gen: Fantezie, Drama, Crima
Durata: 189 minute
IMDB: 8.5

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

“Ne gândim la acest loc ca o secție de terapie intensivă a unui spital.” Deci, spune Paul Edgecomb, care este responsabil de Death Row într-un penitenciar din Louisiana în timpul Depresie. Paul (Tom Hanks) este un om frumos, probabil, mai frumos decât media garda Louisiana Death Row, iar personalul său este competent și uman – toate cu excepția pentru dezgustătoare Percy, a cărui mătușă este căsătorită cu guvernatorul și care ar putea avea orice stare de locuri de muncă vrea el, dar îi place aici pentru că “vrea să vadă o găti aproape.” Într-o zi, un nou prizonier sosește. El este un om negru gigantic, încadrată de camera cu unghi mic la război de țesut de-a lungul gardienii și rața sub uși. Acest lucru este John Coffey ( “ca băutura, numai că nu scris același lucru”), iar el a fost condamnat de molestarea și uciderea două fete mici albe. De la început, este clar că nu este ceea ce pare. El este frică de întuneric, pentru un singur lucru. El este simplă în agitare mâna lui Pavel – nu ca un om cu nimic să ne fie rușine in The Green Mile.

Aceasta nu este o vară bună pentru Paul din The Green Mile. El suferă de o infecție dureroasă și suferință, de asemenea, pentru că Percy (Doug Hutchison) este ca o infecție în secția de: “. Omul este medie, neglijent și prost – asta este o combinație de rău într-un loc ca acesta” Pavel vede datoria sa ca reglementarea o atmosferă calmă și decentă, în care oamenii se pregătească să moară.

“The Green Mile” (așa-numita deoarece acest Death Row are o podea verde) se bazează pe un roman de Stephen King, și a fost scris și regizat de Frank Darabont. Este primul film Darabont, deoarece marea “The Shawshank Redemption”, în 1994. Aceasta este, de asemenea, sa bazat pe o poveste Rege închisoare, dar aceasta este foarte diferită. Aceasta implică supranaturalul, pentru un singur lucru – într-un spiritual, nu înfiorător, un fel.

Ambele filme axa pe relațiile dintre un bărbat alb și un negru. În “The Green Mile” omul negru a fost martor la determinarea perseverent un bărbat alb, iar de aici funcția oamenilor de culoare este de a absorbi durerea de albi – pentru a valorifica și să le ierte. Până la sfârșitul anului, atunci când el este rugat să-i ierte pentru el trimite pe scaunul electric, povestea are atât de bine ne-au pregătit ca scenele cheie joace ca teatru, nu metafora, și că nu este un lucru ușor de realizat.

Filmul se spune în flashback ca amintiri de Pavel ca un bătrân, acum într-o casă de pensii in filmul The Green Mile. “Matematica nu funcționează destul de afară”, recunoaște el la un moment dat, iar noi aflăm de ce. Povestea nu este în nici o grabă pentru a ajunge la senzațional și supranaturalul; este nevoie de cel puțin o oră, pur și simplu pentru a crea relațiile din închisoare, unde locotenentul lui Pavel (David Morse) este solid și de încredere, în cazul în care pe director (James Cromwell) este bun și corect, iar în cazul în care prizonierii includ o lișiță tămăduitor numit Delacroix (Michael Jeter) și un Wharton necajeste monstru numit (Sam Rockwell).

Se prefigurează peste tot este prezența lui John Coffey (Michael Clarke Duncan), un om a cărui avocat propria spune el pare să aibă “a scăzut din cer.” Coffey nu pot citi sau scrie, pare simplu în, provoacă nici o problemă și emana bunătate. Motivul pentru care Pavel consultă avocatul este pentru că el vine să se îndoiască acest deținut ar fi putut ucide fetițe. Cu toate acestea, Coffey a fost găsit cu corpurile lor rupte în brațe uriașe. Și în Louisiana, în anii 1930, un om negru, cu o astfel de dovadă împotriva lui, nu este probabil să fie achitat de un juriu. (S-ar putea pune la îndoială, într-adevăr, dacă un Louisiana, Death Row in 1930 ar fi atât de corect și ospitalier la un pedofil condamnat, dar povestea poarta proprie convingere, vom merge împreună cu ea.) Există mai multe secvențe de emoție puternică în film The Green Mile. Unii dintre ei implica detaliile macabre din The Green Mile, ale camerei morții, și procesul prin care statul se asigură că un om condamnat va muri de fapt (Harry Dean Stanton are un cameo amuzant ca un stand-in la o repetiție cu scaunul electric) . Una executie este deosebit de inspaimantatoare și a văzut în detaliu; Evaluarea R este câștigat aici, în ciuda ton în general binevoitoare a filmului The Green Mile. Alte momente de mare impact implică un mouse blândă care adoptă Delacroix, o luptă violentă cu Wharton (și încercările sale obscene-gloată vibrant), precum și subplots care implică soțiile Pavel (Bonnie Hunt) și director (Patricia Clarkson).