The Great Gilly Hopkins (2016)

The Great Gilly Hopkins (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Stephen Herek
Actori: Sophie Nélisse, Kathy Bates, Glenn Close
An: 2016
Gen: Comedie, Drama, Familie
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Great Gilly Hopkins

Gilly (Sophie Nelisse), pentru o bună parte a vieții ei a plecat de acasă adoptivă pentru a promova acasă din cauza atitudinii ei. Acum, deși ea este cu dna Trotter (Kathy Bates) și noul ei frate, William Earnest, sau W.E (Zachary Hernandez) pentru scurt. Ambele dintre ele sunt frumoase, deși W.E. este un pic timid. Si ei încearcă să fie primitoare. Cu toate acestea, ceea ce Gilly vrea este mama ei să o măturică departe și ia-o la ea ori de câte ori este.

Creste pe tine: Când ne întâlnim Gilly, îți jur că am fost în speranța d-na Trotter a fost un tip “de rezervă tija strica copilul” lui Christian pentru că fata a fost cerut să fie pălmuit. Ea s-ar alege cu W.E., care a venit aparent dintr-o acasă abuziv. Ea s-ar face haz de modul în care discuțiile doamnei Trotter. Si să nu meargă nici în modul în care ea a tratat pe alții în afara casei sale. Între furtul, al naibii de aproape de asteptare cineva cuvântul N pentru a obține o creștere din ele, și luptă, ea a fost o teroare.

Cu toate acestea, după un anumit punct, ea mellows afară. Ea apără W.E., începe să se apropie de el, și chiar devine prietenos pentru această fată singură la școală, a numit-o Agnes (Clare Foley). Cineva care pare atât de disperată de un prieten ea ar lua abuzul verbal Gilly asupra tăcerea de a fi singur. Cu transformare, veți vedea puterea poveștii și abilitățile Nelisse lui ca actriță. Pentru ca chiar Gilly mellows afară, ea rămâne încă acest brat sarcastic mic. Este doar ea devine unul simpatic.


Trailer The Great Gilly Hopkins