The Great (2020)

In serialul The Great (2020) online subtitrat ideea principala urmareste povestea de viata a unei tinere nemtoaice care este trimisa pentru a se căsători cu împăratul Rusiei; naratiunea este explorată de McNamara la fel ca povestea Annei, Sarah și Abigail, mai mult decat atat, este un studiu al personajelor si anume felul în care dilemele cu care se confruntă Catherine se simt contemporane, vitale și nu ceva care s-a întâmplat cu mult timp în urmă.

O mare parte de inceput al casniciei aranjate, Catherine se simte și este tratată ca o prințesă prostanaca, cu o perspectiva naivă asupra iubiri, căsătoriei, sexului și regalitatii. La prima întâlnire cu împăratul, Peter, Catherine are trei obiective. Primul este să-l iubeasca pe Peter, dar el nu este nici pe departe un gentleman. Nicholas Hoult îl interpreteaza pe împărat ca o un derbedeu haotic: tânăr, egocentric și un tiran ce guvernează prin insultă și este încântat de violență.

Al doilea obiectiv al lui Catherine este să-l facă pe Peter să o iubească, dar cum se intampla femeilor la vremea respectiva, ea este văzută doar ca un obiect care să poarte copiii, și deloc ca cineva de iubit (ca să nu mai vorbim de relația freudiană pe care o ține cu mama sa moartă). Scopul ei final este să găsească cultură și educație, dar este căsătorită cu un bărbat ce respinge modernitatea, tot ce este progresiv.

Idealurile ei occidentale din serialul online The Great (2020) vizeaza o țară care înflorește în educație și artă, cu oameni veseli, cu burta plină și cu mintile pline de idei. Însă Petru stă împotriva tuturor acestor idealuri, iar Catherine incepe sa-l urască. Premiza serialului The Great asupra monarhului arată o femeie inteligentă la Curte, înconjurată de doamne analfabete interesate mai mult de pălării, lorzi beți cu idealuri contradictorii și un sot care nu s-a gândit decât la război, băutură, sex și să facă la palatul său cele mai mari petreceri .

The Great (2020) Serial Online Subtitrat in Romana


Regia: Tony McNamara
Actori: Elle Fanning, Nicholas Hoult, Phoebe Fox
An: 2020
Gen: Seriale Online, Biografie, Comedie, Drama
IMDB: 7.6


The Great (2020) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02.The.Beard

S01E03.And.You.Sir.Are.No.Peter

S01E04.Moscow.Mule

S01E05.War.and.Vomit

S01E06.Parachute

S01E07.A.Pox.On.Hope

S01E08.MEATBALLS.AT.THE.DACHA

S01E09.Love.Hurts

S01E10.THE.BEAVER


Trailer