The Good Neighbor (2016)

The Good Neighbor (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Kasra Farahani
Actori: James Caan, Logan Miller, Keir Gilchrist
An: 2016
Gen: Thriller
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Good Neighbor

Ethan şi Sean sunt doi tineri pasionaţi de tehnologie. Într-o zi, plictisiţi de moarte, cei doi decid să îi facă o farsă vecinului lor Harold Grainey, convingându-l că locuinţa sa este bântuită. Când Grainey pleacă de acasă într-o după-amiază, cei doi reuşesc să instaleze în casa acestuia echipamentul necesar pentru simularea bântuirii. Precum şi camere video pentru a vedea online reacţiile. Sunt suprinsi să constate că bătrânul nu are nicio reacţie. Curând, Ethan şi Sean realizează că s-au luat de cea mai nepotrivită persoană cu putinţă.

Sa iti spionezi vecinul multi intre noi o fac din instict si ni s-a intamplat cel putin odata pentru fiecare dintre noi.

Ethan şi Sean (Logan Miller şi Keir Gilchrist) hotarasc impreuna sa planteze camere video si dispozitive de supraveghere asupra casei unui vecin mai in varsta Dl Grainey (James Caan). Acestia isi bat joc de el si totodata filmeaza intregul eveniment. Ideea este una diabolica si nastrusnica scoate la iveala lucruri ciudate care nu sar fi gandit vreodata ca ar fi posibile.

Incercam sa intelegem atitudinea josnica si rea intentionata si nu in ultimul rand motivul pentru care acesti copii decid sa tortureze acest om sărac, rămânând, de asemenea, într-o stare constantă de teroare. La un moment dat filmul sufera de o anumita oboseala si o doza de indoiala acea asteptare, ai spune ca au adoptat ideiea din Disturbia si exista câteva momente în care tind spre ridicol, dar în general, regizorul reuseste sa amestece stilurile împreuna intr-un film de coeziune.


Trailer The Good Neighbor