The Good Liar (2019)

Actorii legendari Helen Mirren și Ian McKellen fac echipă in filmul The Good Liar online subtitrat pentru prima oară pe marele ecran, în acest thriller inteligent și plin de suspans, regizat de Bill Condon. Pelicula spune povestea unui escroc, Roy Courtnay (Ian McKellen), care si-a construit viata pe baza minciunii si inselatoriei. El simte ca norocul ii surade inca o data cand intalneste o vaduva instarita pe nume Betty McLeish (Hellen Mirren), insa cand aceasta ii permite sa o cunoasca mai bine, Roy incepe se ataseze de ea. Ceea ce trebuia sa fie inca o lovitura de gratie pentru barbat se transforma intr-o calatorie fascinanta, care ii pune la indoiala standardele morale.

The Good Liar (2019) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Titlu Romania: Maestrul Minciunilor
Regia: Bill Condon
Actori: Helen Mirren, Ian McKellen, Russell Tovey
An: 2019
Gen: Crima, Drama, Mister
IMDB: 6.6


The Good Liar (2019) Online Subtitrat


Trailer


Review The Good Liar (2019)

Începând ca un film siropos despre doi iubiți de vârsta a treia, The Good Liar – cu veteranii Helen Mirren și Ian McKellen protagoniști – devine cronica unei escrocherii sentimentale și apoi atinge valențele unei drame cu rădăcini în Germania devastată de cel de-Al Doilea Război Mondial, unde o crimă are consecințe nebănuite.

Se vede în film materialul dens al cărții omonime scrise de Nicholas Searle: dialoguri lungi, personaje puține dar complexe. Povestea are valențele unui film de spionaj (din care lipsesc numai spionii): minciuni, personaje carismatice, afaceri ilicite, legături cu Berlinul aflat în război sau a unui film cu mafioți, dar cu protagoniști cam în vârstă pentru acest „job”.

Ca o păpușă rusească, filmul The Good Liar se dovedește a fi o poveste într-alta. Ian McKellen, o combinație de bătrân sfătos, escroc la vârsta a treia dar și asasin oportunist reușește să ni-l scoată din minte pe bonomul Gandalf din Stăpânul Inelelor. Helen Mirren, la cei 74 de ani, reușește să fie încântătoare și carismatică. Însă naivitatea personajului ei este numai o aparență: de fapt, ce ascunde?

Finalul filmului este surprinzător, ca în orice film de suspans. Personajul de la care ne așteptam cel mai puțin rezervă surprize. Se pare că deși eroii nu mai sunt de mult la vârsta unui James Bond sau a unei Bond Girl, mintea le merge suficient de bine pentru a ticlui planuri diabolice și a dejuca întregi conspirații.