The Glorious Seven (2019)

In filmul The Glorious Seven online subtitrat, comandantul ex-militar David Guerra este angajat de milionarul Anthony Levin, pentru a ii salva soția, Valentina, care a fost răpită de Javier Martinez, liderul unui grup de gherilă.

The Glorious Seven (2019) Online


Regia: Harald Franklin
Actori: Jerry Kwarteng, Fernando Carrera, Maurice Nash
An: 2019
Gen: Actiune
IMDB: 2.9


The Glorious Seven (2019) Online Subtitrat in Engleza


Trailer


Review The Glorious Seven (2019)

The Glorious Seven povestește despre un bărbat care este angajat de un milionar suspect (Fernando Carrera) pentru a-și salva soția strâmbă (Julia Mulligan). David (Jerry Kwarteng) și Ryan (Maurice Nash) sunt bărbații de pe oră, în timp ce merg pe o călătorie pentru a forma un grup de prieteni ex-mercenari, pentru a-și ajuta misiunea. Se îmbină cu promisiunea unui mare ajutor financiar care provoacă haos și distrugere, asigurând că o cale murdară este falsă în urma lor.

The Glorious Seven este altceva decât glorios; cu livrare de carton și un scenariu vechi, filmul, din nefericire, se îndepărtează de inspirațiile sale. În creditele deschise ale filmului, publicului sunt afișate imagini din filme precum Seven Samurai și The Magnificent Seven, sugerând cu siguranță că suntem în căutarea unui tratament.

The Glorious Seven începe cu o lovitură de context, direct în acțiune; suntem întâmpinați cu focuri de armă și ucigași în număr mare. De obicei, această introducere imediată a acțiunii stabilește tonul pentru un film interesant, dar, dimpotrivă, decesele de dramatic și de încetinire au creat ceea ce simțea de fapt o caricatură a ceea ce ar fi putut fi acest film de acțiune.

Deja cu o impresie de parodie, este greu să iei serios următoarele scene. Cliche imaginile, cum ar fi o femeie frumoasa ingenuncheaza la o alter in rochie conservatoare sunt dovedite a face victima noastra rapire sa arate fara compromisuri “nevinovat”.

Această scenă din 2019 subtitrate in romana nu este diferită de cea a timpului în care Kate Winslet a îngenuncheat în paradisul religiei în emisiunea TV Extras (un spectacol creat special pentru ridiculizarea și falsificarea stereotipurilor de film).

Imaginile de violență, crimă și viol sunt, de asemenea, împinse în fața publicului în primele 10 minute ale filmului. The Glorious Seven nu reușește cu tactica factorului de șoc; încercarea de a îndemna spectatorii într-o stare de entuziasm este foarte scurtă, deoarece atmosfera se schimbă repede în ton, într-o experiență greoaie de plictiseală. Sărirea de la acțiunea vizibilă la lipsa sufletească a dialogului și a execuției cartonului lasă audiențele întrerupte și decuplate de povestea la îndemână.