The Girl King (2015)

The Girl King (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Mika Kaurismäki
Actori: Sarah Gadon, Michael Nyqvist, Malin Buska
An: 2015
Genuri: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 5.8
Durata: 106 minute

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The Girl King este portretul strălucitoarei şi extravagantei Kristina a Suediei, regină de la vârsta de 6 ani, care a luptat cu forţele conservatoare care se împotriveau ideilor ei de modernizare a ţării şi care erau intoleranţi cu maturizarea ei sexuală.

Deja interpretat pe ecran de Greta Garbo și Liv Ullmann, al 17-lea din secolul al Suediei “regina fecioară” Christina devine un băiețoi mercurial cu tendințe Sapphic marcate în “Fata King.” Limba engleză multinațional co-producție de veteran finlandez Mika Kaurismaki a câștigat Malin Buska cel mai bun actriță din cap la Montreal, capturarea și premiul publicului pentru cea mai bună trăsătură. Dar aceasta este melodrama biografic într-un mod de Ken Russell-esque over-the-top histrionics, deși fără efecte vizuale sau dram de nebunie regizoral distinctiv care Helmer defunctului; este agitat unsubtle desenelor animate,, la limita. Acesta nu va pierde mult în traducere pe micul ecran, în cazul în care, pasiunile sale căptușite-hermină-trecere sabie se va potrivi confortabil alături de colacilor de cablu costumați. specialist LGBT cinema Wolfe video intenționează lansarea US multiplatformă la începutul lunii decembrie.

O figură de înțeles că o mare fascinatie de-a lungul secolelor, scurta domnie Christina Augusta, tumultos asupra imperiului suedez a fost marcată de război, conflicte religioase, intrigi instanță, încercări de modernizare agresivă, și propria ei rezistență izbitoare la convențiile de gen. Dar cum această personalitate unică, sfidătoare a luat ființă este o chestiune practic ignorată în scenariul de Quebec, dramaturgul Michel Marc Bouchard ( “Crini”, “Tom la fermă”). E un scurt prolog, în care întrezărim copilărie bizar tânărului reginei, încoronat la vârsta de 5 ani dar încă în grija aparent mamei sale instabile, Maria Eleanora Brandenburg (Martina Gedeck), care timp de aproape doi ani a insistat că putrefacție regele Gustav Adolphus ‘ cadavru rămân neîngropați acasă. Talpa Moștenitoare este scoasă cu forța din acest mediu de powerbrokers politice, inclusiv cancelarul Oxensteima (Michael Nyqvist), care supraveghează educația ei.