The Girl in the Spider’s Web (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

In thriller-ul Prizoniera in panza de paianjen – The Girl in the Spider’s Web online subtitrat, fanii vor lua contactul cu o noua aventura a lui Lisbeth Salander, razboinica pentru dreptate a secolului XXI, care se angajeaza in cea mai periculoasa si indrazneata cruciada a sa de pana acum.

Atunci cand un om de stiinta o angajeaza sa recupereze de la americani o lucrare de-a sa; Lisbeth din filmul Prizoniera in panza de paianjen – The Girl in the Spider’s Web se trezeste angrenata intr-un hatis intunecat si violent de intrigi; in mijlocul carora forte misterioase reusesc sa sustraga baza de date; dau foc apartamentului ei si o lasa acolo mai mult moarta decat vie.

Impreuna cu vechiul ei prieten si aliat, jurnalistul MIKAEL BLOMKVIST, Lisbeth trebuie sa porneasca pe urmele atacatorilor sai; sa-l protejeze pe fiul omului de stiinta si sa recupereze ceea ce i se furase. Pe masura ce navodul se strange, ea este absorbita tot mai mult in penumbrele trecutului sau misterios.

The Girl in the Spider's Web (2018) Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Prizonieră în pânza de păianjen
Regia: Fede Alvarez
Actori: Claire Foy, Sylvia Hoeks, Lakeith Stanfield
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.1


The Girl in the Spider’s Web (2018) Online Subtitrat


Trailer The Girl in the Spider’s Web (2018)


The Girl in the Spider's Web (2018)
The Girl in the Spider's Web (2018) Online Subtitrat in Romana

In thriller-ul Prizoniera in panza de paianjen - The Girl in the Spider's Web online subtitrat, fanii vor lua contactul cu o noua aventura a lui Lisbeth Sa

Editor's Rating:
4