The Girl in the Photographs (2015)

The Girl in the Photographs (2015) Film Online Subtitrat

Regia: Nick Simon
Actori: Kal Penn, Claudia Lee, Kenny Wormald
Anul: 2015
Gen: Crima, Groaza, Thriller
Durata: 95 minute
IMDB: 4.9

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

“The Girl in the Photographs” este un film Slasher umplut cu caractere smug si egocentric, care nu sunt aproape la fel de inteligent ca și ei, evident, presupun că sunt. Din păcate, acest amestec de prost gust de haos gruesomely sângeroase și optimizări convenții de gen ar putea trece cu ușurință ca ceva produs de cea mai insuportabila a acestor Twits, un fotograf care hipster L.A. își găsește plăcerea în fotografiere scene transgresive de violență fals. Atunci când psihopații în pasaje supraterane țară orașul său natal începe să imite lucrarea mâinilor lui morbidă, Shutterbug îngâmfat este condus pentru a investiga prin măsuri egală curiozitate și gelozie profesională. Problema este in The Girl in the Photographs, această premisă inițial promițătoare incumba rapid într-o scuză pentru standard problema flebotomie, iar filmul apare ca fiind ceva mai bun stânga pentru a nedescriminatoriu fanioane VOD și participanții la festival de nișă.

Terenul este declansata de evenimente nefericite care asalteaza Colleen (Claudia Lee), o tânără nelinistit, care devine și mai agitat, și tot mai îngrozit, când cineva începe să plece “prezintă” macabre pentru ea de la magazin alimentar mic oras Dakota de Sud în cazul în care ea lucrează: fotografii detaliate din The Girl in the Photographs, ale ceea ce par a fi recente victime ale violenței sălbatic. Șeriful locală – care, chiar și după standardele genului, este uluitor obtuz, în cazul în care nu cu voia prost – este lent pentru a răspunde, respingând fotografii ca-bolnav cordial înșelătorie. Dar, când fotografiile du-te virale, ele atrag atenția serioasă a lui Peter Hemmings (Kal Penn), care nu poate să nu observe asemănarea dintre imaginile înspăimântătoare și propria sa ieșire marcă comercială.

Așa că Hemmings din filmul The Girl in the Photographs, călătorește la cătun Dakota de Sud – care se întâmplă să fie locul său de naștere – cu un anturaj de modele în mod similar, centrate pe sine (inclusiv prietena lui) și asistentul său harried. Colleen pretinde a fi impresionat de celebritatea snarky, dar acceptă o invitație la casa de închiriere retrasă în cazul în care Hemmings și planul său de echipaj la partid consistent și trage fotografii. În mod natural, psihopații menționate mai sus accident de partid și, la fel ca și în mod natural, ei fac alte efecte nocive sângeroase de ei înșiși.

Directorul Nick Simon, care a încropit scenariul cu co-scriitori Osgood Perkins și Robert Morast, nu generează mult în modul de suspans – o doar faptul că nu pot fi atribuite parțial faptului că cele mai multe dintre victimele uciderii sunt caricaturi neplăcute ale căror decese evoca snickers , nu șoc.