The Girl from the Song (2017)

The Girl from the Song (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Ibai Abad
Actori: Lewis Rainer, Joséphine Berry, Charlotte Atkinson
An: 2017
Gen: Drama, Muzicale, Romantice
IMDB: 5.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Girl from the Song

Eric este un tânăr muzician a cărui cântece pline de melancolie și totuși pline de viață blocat acustic. Într-o zi, el întâlnește său aceeași Jo, care (indiferent de motiv) a urcat un copac și nu mai vine în jos. Când încercați să închideți să se ridice, cade direct pe Eric, rupând nasul, asigurându-se astfel o impresie de durată.

Pentru că Eric nu poate fi lung furios cu ea despre acțiunea – mai ales că Jo este dezarmant fermecător, cu cercetarea sa de tip natural și chiar fan Joy Division. Ea vine, așa cum trebuie: Eric se îndrăgostește de ea și ea îndrăgostită de el (așa pare). Dar apoi a plecat o zi.

În cazul în care „fort“ este cuvântul greșit. Nu este doar a dispărut, dar a plecat pentru Festivalul Man Burning – chiar dacă ea a avut gândul de fapt deja aruncate. Pentru că Eric, dar nu atât de ușor să renunțe, el călătorește cu ea. Că el este gravă, puteți vedea singur faptul că el a pus chitara lui pentru călătorie.

Cu toate acestea, el ar fi place, poate, un bilet cumparat, deoarece evenimentul este vândut de luni de zile. Eric, cu toate acestea, nu se poate opri asta. Determinată el pătrunde în această complet străin pentru el și în același timp lume fascinantă, obiectivul său ferm în minte …

Anual, a avut loc în sare de lut-Nevada festival de muzica deșert „Burning Man“, spaniol debutant film de lung metraj Ibai Abad are ca fundal pentru a spune povestea lui de dragoste. Și asta nu este nici superficială, nici în adâncime prea îndepărtat. Deoarece festivalul este exterior, deoarece existența sa pentru o săptămână de libertate, artă și iubire.