The Ghost of Goodnight Lane (2012)


The Ghost of Goodnight Lane (2012) film online subtitrat

Regia: Alin Bijan
Actori: Matt Dallas, Brina Palencia, Christine Quinn, Lacey Chabert, Richard Tyson
Anul: 2014
Gen: Comedie, Groaza
IMDB: 4.5/10 din 272 voturi

Filmul The Ghost of Goodnight Lane are loc pe un set bântuit de film Dallas, în cazul în care un film de groază este împușcat de un .ro care nu are nici o idee de cat de mult pericol sunt în. Unul câte unul, ei sunt uciși cu brutalitate de o fantomă răzbunător în timp ce ei încercați să dau seama misterul a ceea ce se întâmplă. Singura persoană care pare să înțeleagă este o femeie in varsta înfiorător care a locuit in casa pe care le folosesc ca un studio. Nimeni nu vrea să asculte avertismentele unei femei înfricoșător vechi, cu toate acestea, astfel încât vina este a lor în cele din urmă.

Dacă ați plătit nici o atenție la ceva am scris vreodată, atunci sunteți conștienți de dragostea mea și respectul pentru mainile tale Regina Danielle Harris. Mult la respectarea mea, ea face parte din distribuție, care include, de asemenea Lacey Chabert, Billy Zane și Richard Tyson, pe care nu am văzut de atunci Polițist de grădiniță. El este încă balansoar că coada de cal, dacă ai fi fost curios pentru filmul The Ghost of Goodnight Lane.

Billy Zane este excelent ca director Alan. El prevede mult mai apreciat Comic Relief, piese mele preferate care includ Christine Quinn ea. Ea joacă Laurel, blonda prost fierbinte cu sanii mari ca toti barbatii, și o femeie, pe set sunt obsedați de. Alan pare să încerce intenționat pentru a excita Laurel doar ca ea, și sanii ei mari, va sări. Caracterul Chabert lui, Dani, este cel mai aproape de ceea ce ai putea numi un personaj de plumb. Ea pare să înțeleagă lucruri se întâmplă înainte de alții sunt dispuși să-l accepte, chiar. Ea este vocea rațiunii într-o mulțime de auto-implicate tipuri de la Hollywood ca in The Ghost of Goodnight Lane.