The Ghost and The Whale (2017)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

The Ghost and The Whale online subtitrat povestesc povestea lui Joseph Hawthorne (Maurice Benard); un om bipolar care a plecat în mare cu dragostea vieții sale; și sa întors în orașul somnoros Bodega singur. Soția lui Annabel Lees (Madeleine Hamer); dispariția și exonerarea sa ulterioară creează un mister împărțit între oraș și, în plus, familia ei însetată de sânge.

Un an mai târziu, jurnalistul aclamat Ed Hale (James Gaudioso) a fost chemat la Bodega pentru a acoperi povestea lui Josephs; misterioasă și încă nespusă. O propunere dificilă, acum că Joseph a revenit într-o stare netratată, alternând între mania isterică și melancolia criminală. Deseori, Iosif va căuta sanctuar în jos de apă cu singurul său prieten; o balenă masivă (Jonathan Pryce).

Ed recrutează ajutorul unui cetățean gregarian și vrea să fie scriitor, Mitch Captree (Bryan MckKinley) pentru a ajuta la navigarea pe teren și obiceiurile locale. După zece ani de încarcerare, cel mai diabolic dintre frații ei, Jack Lee (Anthony Gaudioso) se întoarce acasă pentru a-și exacra răzbunarea. Acum, atât Ed, cât și Joseph trebuie să supraviețuiască suficient de mult pentru a dezvălui adevărul înainte ca Lees să-i îngroape pe amândoi.


Regia: Anthony Gaudioso, James Gaudioso
Actori: Tippi Hedren, Monica Keena, Jonathan Pryce
An: Filme Online 2017
Gen: Drama, Mister, Thriller
IMDB: 4.5


The Ghost and The Whale (2017) Online Subtitrat in Engleza


The Ghost and The Whale (2017)
The Ghost and The Whale (2017) Online Subtitrat in Romana

The Ghost and The Whale online subtitrat povestesc povestea lui Joseph Hawthorne (Maurice Benard); un om bipolar care a plecat în mare cu dragostea vieții

Notă film - PortalulTauTV.net:
3