The Gentlemen (2020)

Faceți cunoștință cu Mickey Pearson (Matthew McConaughey) in filmul The Gentlemen (2020) online subtitrat, un american care și-a construit la Londra o mega-afacere din traficul de marijuana. Odată ce zvonul că este în căutare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă se răspândește, un război incendiar se declanșează; unul în care intrigile, mita, șantajul și amenințările curg gârlă.

Regizorul lui Lock, Stock and Two Smoking Barrels și Snatch a umplut de staruri următoarea sa producție – Matthew McConaughey și Charlie Hunnam sunt doar doi dintre actorii celebri distribuiți. După King Arthur: Legend of the Sword și Aladdin, Guy Ritchie se întoarce la genul care l-a consacrat – cel al filmelor de acțiune cu intrigi amuzante și nebunești din lumea infractorilor de tot soiul (crime caper) cu pelicula The Gentlemen.

Pelicula îl are în centru pe Mickey Pearson (Matthew McConaughey), un american care și-a construit la Londra o mega afacere din traficul de marijuana. Însă odată ce se zvonește că este în cautare de potențiali înlocuitori pentru a ieși din schemă, se declanșează un război incendiar, în care intrigile, mita, șantajul și amenințările curg lanț.

The Gentlemen (2020) Online Subtitrat in Romana in HD 1080p


Titlu Romania: Gangsteri cu stil
Regia: Guy Ritchie
Actori: Matthew McConaughey, Charlie Hunnam, Michelle Dockery
An: Filme Online 2020
Gen: Actiune, Crima
IMDB: 8.1


The Gentlemen (2020) Online


Trailer