The Gaelic King (2017)

The Gaelic King (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Philip Todd
Actori: Jake McGarry, Shona Melrose, Kerry Browne
An: 2017
Gen: Actiune, Fantezie
IMDB: 3.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Gaelic King

În primul rând, în comparație cu alte filme din genul indie / acțiune / buget redus, acest lucru este excepțional. Nu intră în capcana de a pretinde că este un blockbuster de la Hollywood. Dar acceptă limitările sale și lucrează în ele. Povestea este simplă, dar funcționează bine în contextul său și este satisfăcătoare. Desi nu merită deloc un rating “15” (Interesant că DVD-ul meu a fost evaluat de 12 de IFCO – un public mult mai potrivit).

De asemenea, este foarte frumos să vezi un scor bun original – face o schimbare mare de la piese de redevență atât de des folosite! Frumosul sat scoțian a inspirat, evident, producătorii și, văzând câteva fotografii, vă întrebați de ce nu este folosit mai mult de filme bugetare mai mari.

În comparație cu genul mai mare, filmul încă se opune criticilor, mai ales în povestea sa și în calitatea editării și scorului. Efectele vizuale nu sunt fantastice, dar nu influențează în mod masiv vizibilitatea generală a filmului. Desigur, nu o repetare a istoriei, ci o interpretare interesantă a puținelor detalii despre perioada dată.

În multe privințe, o acțiune / aventură istorică / fantezie este un candidat puțin probabil pentru o producție bugetară, dar acest film reușește să-l scoată.