The Fury of a Patient Man – Tarde para la ira (2016)

The Fury of a Patient Man – Tarde para la ira (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Raúl Arévalo
Actori: Antonio de la Torre, Luis Callejo, Ruth Díaz
An: 2016
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Fury of a Patient Man – Tarde para la ira

Madrid, August 2004. Curro este singurul arestat din toti cei care au participat la furtul unor bijuterii. Opt ani mai tarziu iubita sa Ana si fiul lor asteapta eliberarea sa din inchisoare. Jose este o fiinta solitara care nu reuseste sa se adapteze. Intr-o dimineata merge la cafeneaua la care lucreaza Ana si fratele sau. Curro este eliberat din inchisoare si jura ca se va tine departe de pericole. Insa totul pare sa se fi schimbat. Curro regaseste o Anna confuza si un barbat care ii zdrobeste toate visele. Jose i-a furat iubita. Acest strain il obliga pe Curro sa isi confrunte fantomele din trecut.

Nu dor văd Antonio de la Torre, nominalizat în calitate de actor principal in urmatoarele premii Goya, pentru munca pe care o face în acest film este printre cele mai bune l-am văzut de-a lungul carierei sale, și asta spune multe în cazul acestui actor, grea printre care sunt puse în fața camerei în cinematografia spaniolă.

Punctul de pornire esențial este foarte bine rula script-ul lui Raul Arevalo și David Pulido, construirea unui set de răsturnări de situație constantă în poveste, dar merge dincolo de pur și simplu le folosi ca un instrument de informare și intrigi manipula privitorul. Departe de suspans a lucrat mașini la fel de rece și dedicat pentru a construi un labirint de surprize, încet la mânie lucrează intrigi și se transformă în ceva mult mai interesant.


Trailer The Fury of a Patient Man – Tarde para la ira