The Fundamentals of Caring (2016)

The Fundamentals of Caring (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Rob Burnett
Actori: Selena Gomez, Paul Rudd, Bobby Cannavale
Anul: 2016
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Fundamentals of Caring (2016)

Un bărbat care are parte de o mulțime de pierderi într-o perioadă relativ scurtă de timp se înscrie la un curs de asistență socială care-i va schimba perspectiva asupra vieții.

Mai intai lasa-ma sa spun ca nu scriu recenzii despre IMDb des, dar dupa ce am vizionat acest film si am vazut cate recenzii a trebuit sa scriu. Doar ca, daca exista vreun alt suflet care sa vada aici, toate confuz daca ar trebui sa vada acest film sau nu.

În regulă; așa că înțelegeți că nu are multe personaje care să intre și să iasă. Are o poveste foarte simplă; cu o simplă distribuție care face lucruri simple și asta este frumusețea ei. Nu există niciun scenariu emoțional de top în care castul încearcă din greu să vă facă să vă simțiți trist; dar există doze simple de scene inimaginabile stropite în tot filmul care mi-a făcut ochii ude.

Distribuția a fost uimitoare. Mereu mi-a plăcut Paul Rudd și i-am văzut gama atunci când vine vorba de actorie; dar totuși el a reușit să mă surprindă în acest film. Nu ma asteptam la nimic de la Selena Gomez; dar ea incearca si trage din rolul pe care il are. Craig Roberts face o treabă excelentă ca în submarinul filmului.