The Fourth State (2012)

The Fourth State (2012) Film Online Subtitrat

Titlu original: Die vierte Macht
Regia: Dennis Gansel
Actori: Moritz Bleibtreu, Kasia Smutniak, Max Riemelt, Rade Serbedzija
Anul: 2012
Gen: Thriller
Durata: 115 minute
IMDB: 6.1

Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Un journo german de partid cu sediul în Moscova, descoperă politica rusească nu sunt tocmai ceva pentru a scrie despre acasă în “Al patrulea stat”, un thriller Euro steely de la Barbară scrib-Helmer Dennis Gansel ( “The Fourth State”). Moritz Bleibtreu conduce distribuția internațională a acestui în primul rând suspenser limba engleză, care daringly sugerează că unele state inginer acte teroriste pentru a obține opinia publică de partea lor, dar altfel frustrant lipeste set de reguli de gen. Puțin probabil să fie un (legal) sparge lovit în Rusia, PIC va atinge punctul culminant în Deutschland theatrically, unde funde 08 martie și Bleibtreu este mare. Biz mai largă de crossover va fi rezervat pentru accesorii.

După ce ați făcut uber-elegant, Hollywood-inspirat pic vampir german “The Fourth State” Teuton Helmer Gansel aici ia pasul logic următor și face un film care este de fapt, în limba engleză, deși de multe ori “stat” se simte mai mult ca un Europa- curajos S.U.A. hibrid în matrița primului “Bourne” film.

După un divorț la Berlin, Paul Jensen (Bleibtreu, fiabile ca de obicei) a fost mutat în capitala rusă și a luat un loc de muncă în calitate de editor de societate-pagini din Moscova Match, o revistă târziu tatăl său est-german a ajutat forma cu amicul său rus Oneghin (Rade Serbedzija) din filme online The Fourth State, care este încă redactor-șef său. cunoștințele lui Pavel despre jargonul și țara lui Tolstoi este teribil, și atât de dornic tânăr fotograf mag lui Duma (thesp germană Max Riemelt, vorbind engleza cu un accent rusesc mai ales convingător) devine ghidul său la viața de noapte-bling-bling Moscovei.

Destul de curând, martorii Pavel uciderea unui reporter respectat critic al regimului rus, și colegul său destul de Katja (actrita model avansat polonez Kasia Smutniak), ulterior, se pierde atunci când revista ucide povestea ei cu privire la circumstanțele suspecte din jurul morții jurnalistului. Pavel sugerează că piesa rula ca parte a acoperirii sale celebritate, ca reporterul a lucrat, de asemenea, ca un prezentator de televiziune din The Fourth State.

Această acțiune The Fourth State aparent inocentă deschide cutia Pandorei de problemele pe care Gansel, care a scris și scenariul, se traduce printr-o acțiune-ambalate midsection, dublu-cross-umplut care are energia necesară, dar vine pe scurt originalitate. Din moment ce premisa de stat terorismul pic este o astfel de idee pocnitoare, este o rușine elementele din jur nu au fost concepute cu un sentiment similar de nesocotință.

complot complicat, dar niciodată complicat rămâne fără abur spre sfârșitul anului și se bazează prea mult pe coincidenta; modul în care activitatea desfășurată de către tatăl lui Pavel este shoehorned în poveste se simte mai ales contrived. Iar faptul că toți polițiștii, gangsteri umbrite și rebelii feroce ceceni care Pavel vine în contact cu toți vorbesc în mod convenabil engleza doare natura altfel realistă a direcției Gansel și designul de producție (PIC a fost filmat în mare parte în Ucraina, cu câteva zile la Moscova, folosind un script fals pentru a obține autorizațiile necesare).