The Flintstones in Viva Rock Vegas (2000)

The Flintstones in Viva Rock Vegas (2000) Online Subtitrat


Titlu Romania: Familia Flintstone în Rock Vegas
Regia: Brian Levant
Actori: Mark Addy, Stephen Baldwin, Kristen Johnston
An: 2000
Gen: Comedie, Familie, Romantice
IMDB: 3.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Flintstones in Viva Rock Vegas

Fred Flintstones (Mark Addy) si cel mai bun prieten al lui –Barney Rubble (Stephen Baldwin) sunt in varful piramidei. Ei tocmai au absolvit Academia Bronto Crane, si-au asigurat un job la cariera de piatra din Bedrock iar viata lor nu ar fi putut fi mai minunata.

In schimb, Wilma Slaghoople (Kristen Johnston) –tanara si frumoasa mostenitoare, fiica Colonelului (Harvey Korman). Duce o viata mizerabila. Mama ei, Pearl Slaghoople (Joan Collins), i-a planuit viata in detaliu. Inclusiv o casatorie cu elegantul si manieratul Chip Rockefeller (Thomas Gibson). Intr-adevar, el conduce un Cadirock dar pentru Wilma nu e decat un mare plicticos si prin urmare ea fuge de acasa.

In Bedrock, Wilma o intalneste pe Betty O’Shale (Jane Krakowski) si cele doua devin foarte repede prietene. Locuind impreuna in Melrock Place si lucrand la localul Bronto King.

Dupa o prima intalnire dezastroasa, Fred sfarseste prin a se indragosti peste cap de Wilma, in timp ce Barney si Betty devin inseparabili.

Acompaniati de Marele Gazoo (Alan Cumming) –un alian verde din spatiu, Fred si Barney le i-au pe sus pe fete intr-un BC-10 pentru un weekend romantic in Rock Vegas, nascoceste un plan pentru a-l indeparta pe Fred pentru totdeauna, lasand-o pe Wilma si toata averea familiei ei in mainile lui.