The Flash (2014)

Dupa ce acceleratorul de particule cauzeaza o furtuna ciudata in serialul The Flash online subtitrat, investigatorul criminalistic Barry Allen este lovit de un fulger si cade intr-o coma adanca. Dupa 9 luni acesta se trezeste si isi da seama ca ceva sa schimbat, are puterea de super viteza; acordandu-i posibilitatea de a se deplasa prin Central City ca un inger pazitor nevazut.

Desi initial este incantat de noile sale puteri, Barry este socat sa descopere ca nu este singurul care s-a schimbat dupa furtuna cauzata de acceleratorul de particule. Partenerii lui Barry de la laboratoarele S.T.A.R. il ajuta sa ii protejeze pe cei nevinovati. Momentan doar cativa prieteni apropriati stiu ca Barry este literalmente cel mai rapid om in viata. Dar nu va dura mult pana lumea va afla ca Barry Allen a devenit… The Flash online subtitrat.

La 24 de ani, actorul Grant Gustin din The Flash online subtitrat a obtinut unul dintre cele mai ravnite roluri din productiile de televiziune americane, dupa ce a fost lansat de un rol in popularul serial Glee. Chiar daca alegerea lui nu a fost intampinata cu aprobarea universala a fanilor inraiti ai personajului, tematori ca noul serial The Flash online subtitrat s-ar adresa mai degraba adolescentilor, multi dintre fani au fost linistiti de lansarea unui trailer de cinci minute care prezinta premisele serialului.


Regia: Greg Berlanti, Geoff Johns, Andrew Kreisberg
Actori: Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker
Anul: 2014
Gen: Seriale Online, Drama, Aventura, Actiune
Durata: 43 minute
IMDB: 7.8


The Flash SEZONUL 6 Online Subtitrat:

S06E01:

S06E02:

S06E03:

S06E04:

S06E05:

S06E06:

S06E07:

S06E08:

S06E09:

S06E10:

S06E11:

S06E12:

S06E13:

S06E14:

S06E15:

S06E16:

S06E17:

S06E18:

S06E19:


Trailer


Despre Flash

La 24 de ani, actorul Grant Gustin a obţinut unul dintre cele mai râvnite roluri din producţiile de televiziune americane, după ce a fost lansat de un rol în popularul serial Glee. Chiar dacă alegerea lui nu a fost întâmpinată cu aprobarea universală a fanilor înrăiţi ai personajului, temători că noul serial s-ar adresa mai degrabă adolescenţilor, mulţi dintre fani au fost liniştiţi de lansarea unui trailer de cinci minute care prezintă premisele serialului.

Îl vedem pe Barry la vârsta primilor ani de şcoală, trezit din somn în toiul nopţii de zgomote ciudate din casă. Băiatul îşi descoperă mama prizonieră a unei bule strălucitoare şi observă silueta unui bărbat, iar apoi toate şansele sale la o viaţă de familie fericită se năruie: mama moare, iar de moartea ei este acuzat tatăl lui Barry, care este trimis la închisoare. După o adolescenţă în care încearcă să înţeleagă ce s-a întâmplat, eroul devine specialist în medicină legală, fiind atras ca de un magnet de toate cazurile bizare ieşite în calea poliţiei.

De fapt aşa facem cunoştinţă cu personajul în sezonul doi din serialul Arrow/Arcaşul, unde Barry Allen ajunge să-l ajute pe Oliver Queen la investigaţia apariţiei unui misterios ser în stare să facă un om aproape indestructibil. Din Arrow aflăm că Barry este lovit de fulger, intrând în comă luni de zile. The Flash îi reia povestea de aici, când Barry se trezeşte din comă posesorul unei viteze fantastice şi a unei puteri de regenerare ieşite din comun…

Poţi vedea în trailerul de mai jos premisele serialului, echipa ce îl va înconjura pe The Flash, dar şi prima sa provocare, un alt personaj cu puteri ieşite din comun, dar gata să le folosească pentru a face rău. Aflăm totodată că explozia de la laboratorul S.T.A.R. şi fenomenul natural provocat de aceasta cu un efect atât de puternic asupra lui Barry a cauzat schimbări în structura spaţio-temporală, schimbări extrem de ofertante pentru viitorul serialului.

În acest moment este neclar cum va influenţa serialul planurile de aducere pe marele ecran a lui Flash, numele supereroului fiind unul dintre cele mai vehiculate în ceea ce priveşte posibilitatea unui film de sine-stătător, programat pentru 2016 sau 2017, sau în ceea ce priveşte componenţa unui proiect cinematografic despre The Justice League, echipa de supereroi ce se vrea echivalentul DC Comics al lui The Avengers.


Online Subtitrat

Dupa ce acceleratorul de particule cauzeaza o furtuna ciudata in serialul The Flash online subtitrat, investigatorul criminalistic Barry Allen este lovit de un fulger si cade intr-o coma adanca. Dupa 9 luni acesta se trezeste si isi da seama ca ceva sa schimbat, are puterea de super viteza; acordandu-i posibilitatea de a se deplasa prin Central City ca un inger pazitor nevazut.

Product In-Stock: https://schema.org/InStock

Editor's Rating:
5