The Fixer – Burn Country (2016)

The Fixer – Burn Country (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Ian Olds
Actori: Dominic Rains, Melissa Leo, James Franco
An: 201
Gen: Drama, Thriller, Razboi
IMDB: 4.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Fixer – Burn Country

Osman este un interpret/translator afghan care a reusit sa scape din tara natala cu ajutorul unui reporter american cu care a colaborat in Afghanistan. Acum Osman locuieste intr-un orasel din California de Nord impreuna cu mama reporterului, Gloria. Se angajeaza la un ziar local si se imprieteneste cu Lindsay. Cand aceasta din urma dispare dupa comiterea unei crime nimeni nu pare ingrijorat, nimeni in afara de Osman. Determinat sa afle ce s-a intamplat cu Lindsay, Osman intraintr-o multime de situatii care ii pun viata in pericol. Descopera o multime de secrete intunecata ascunse de comunitate.

Un bărbat tânăr nemișcat în comă se află în centrul acestei comedii negre, care se desfășoară într-o casă modestă în Estonia. Cineva într-un oraș mic lovitură luminos, promițătoare Lauri-de ce? Ciupit și taciturn Elsa (Tiina Målberg) este împovărate cu grija fiului ei, și ea abia recunoscut de soțul ei posac, care pare mai mult dintr-o combinație și boarder străin decât un soț.

Ea are, de asemenea, să se ocupe de parada de vizitatori Lauri vine de casa de interese vizite de dragoste neprogramate, un amic sinucigaș, un doctor greu de băut, și un om de afaceri toate dodgy cu propriile lor motive pentru agățat în jurul corpului și a mirosit prin lucrurile sale. O afacere farsa, dar emoționantă dragoste, disperare peste bani, iar prezența iminentă a unui, polițist dolofan perseverent contribuie la o atmosferă distinctă Fargo-esque Mamei de fior de nord neconventionala.


Trailer The Fixer – Burn Country