The First (2018)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

The First (2018) Serial Online Subtitrat in Romana


Un serial original Hulu, The First online subtitrat prezinta efortul depus pentru realizarea unei prime misiuni cu echipaj pe planeta Marte.

In primul episod din seria Original Hulu The First online subtitrat, il avem pe Sean Penn, in varsta de 58 de ani. Actorul are scene de dimineata lungi, fixarea tevilor de scurgere si orice ocazie data de a-si scoate camasa. Cu toate acestea, inlaturand vanitatea flagranta, serialul nu este perfect, dar este un serial cu imaginatia potrivita.

Beau Willimon, creatorul serialului, a avut o viziune; uneori pare livrata stufos, dar o sa apreciati ce spune povestea. Scopul serialului iese in evidenta, la fel ca House of Cards.

Pe scurt, serialul The First online subtitrat este despre un grup de astronauti indrazneti ce se aventureze spre Marte pentru a oferi oamenilor o sansa de supravietuire. Episodul de deschidere il vede pe personajul lui Sean Penn, Tom Hagerty, care sustine echipajul, in ciuda faptului ca a fost scos din lista originala. Proiectul Marte se termina in tragedie, oferind NASA timp pentru reinnoirea misiunii.


Regia: Beau Willimon
Actori: Sean Penn, Rey Lucas, Brian Lee Franklin, Natascha McElhone, LisaGay Hamilton, Hannah Ware, Melissa George, Anna Jacoby-Heron
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Drama, SF
IMDB: 6.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The First (2018) SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05

S01E06

S01E07

S01E08


PortalulTauTV.com
The First (2018) Online Subtitrat in Romana

The First (2018)

Editor's Rating:
3