The Fighter (2010)

The Fighter (2010) Film Online Subtitrat

Regia: David O. Russell
Actori: Mark Wahlberg, Amy Adams, Christian Bale, Melissa McMeekin, Erica McDermott, Jill Quigg, Paul Campbell, Jack McGee
Anul: 2010
Gen: Biografie, Drama, Sport
Durata: 116 minute
IMDB: 7.9

Folositi butonul CC pentru Subtitrare!

David O. Russell “The Fighter” este bazat pe povestea adevarata a lui Ward, și, probabil, Micky (Mark Wahlberg) este plat și retras aici, pentru că el este în viață. Familia lui este spectaculos disfuncțională. Dicky Eklund (Christian Bale), fratele său vitreg, este versiunea eșuată a ceea ce Micky speră să devină: un copil sărac din Lowell, Massachusetts, care câștigă datorită abilității sale de a trăi mai mult decât pedeapsa sălbatică și în cele din urmă ateriza o lovitură câștigătoare..

Micky a crescut-erou închina Dicky, care a pierdut o mulțime de lupte, dar se presupune că a bătut peste Sugar Ray Leonard o dată la un moment dat. Apoi Dicky a fost dependent de fisura, iar acum îl vedem ca pe un tip nătărău, sfrijit, cu o tunsoare Skeezix, o țigară după ureche și un braț în jurul umerilor fratelui său in The Fighter. Sunt în curs de filmat pentru un documentar HBO, care crede că este Dicky despre propria lui revenire puțin probabil ca și toți ceilalți știe este despre declinul lui și toamna. Crackheads uneori primi doi confuz.

După cum se deschide filmul, Micky începe cu încăpățânare o serie de infrangeri in matchups proaste. Apoi, viața lui se schimbă atunci când el întâlnește o barmaniță dulce cu care se confruntă, dur vorbind pe nume Charlene (Amy Adams). Ea știe cartier, cunoaște povestea și știe că problema Micky este familia lui din The Fighter. Mama lui, Alice (Melissa Leo într-un spectacol-dinți gratingly genial), vede atât băieți ca artiștii într-un tribut de lungă durată pentru ea. Ea prezideaza intr-o camera de zi umplut cu ei șapte fiice, care fumeaza atat de mult si de a folosi atât de mult cu risc de incendiu fixativ, acestea trebuie să fie luate în considerare.

Atunci când Micky devine o șansă de a instrui serios în Vegas, Charlene mai mult sau mai puțin forțe-l să-l ia. Atunci când Dicky și Alice urmează să-l acolo, este timpul showdown, și Charlene amenință să plece. Dar filmul The Fighter este imprecisă despre modul în care acest lucru joacă afară, și toate acestea sunt la ring la sfârșitul anului.

Slăbiciunea filmului The Fighter este slăbiciunea rolului principal. Asta nu este o critică a lui Mark Wahlberg, care are o gamă destul de capabil, dar de modul în care el și Russell vedea caracterul. Micky vine peste ca un om mândru, nu foarte luminos, foarte determinat, care și-a dat niciodată aparent familia lui de mult gândit constructiv. Pentru a spune familia ta “, ei sunt familia mea!” Este destul de adevărat, dar poate să nu fie suficient de analiză. dragostea lui pentru Charlene este real, dar el nu își dă seama că într-adevăr destul trebuie să aleagă între viziunea ei și mamei sale. caracterul lui rămâne straniu dezorganizată.