The Fear of 13 (2015)

The Fear of 13 (2015) Documentar Online Subtitrat


Regia: David Sington
Actori: Sammy Silverwatch, Nick Yarris
An: 2015
Gen: Documentare, Crima, Mister
IMDB: 7.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Fear of 13

Tocmai am terminat să văd “Frica de 13” pe Netflix și a fost respinsă de această poveste adevărată de viață.

După ce a fost maltratat ca băiat, viața tânără naivă a lui Nick Yarris a luat o întorsătură. El a ales să acționeze prin acțiuni ilegale care, în cele din urmă, l-au determinat să devină mai mult decât un simplu suspect, ci o victimă a aplicării legii înapoiate și judicioase în timpul zilelor anterioare testării ADN.

Pornind de la moarte, Nick, prin dăruire, devine bine educat, izvorât din bunătatea unui gardian care îi spune să facă un lucru. Acest act a condus la o creștere intelectuală, după care Nick începe să caute ajutor de la numeroși oficiali și de la o anumită persoană / organizație.

Acesta nu este genul de poveste pe care vreți să o întrerupeți pentru a repara un sandwich sau pentru a vă grăbi la baie. Deoarece este prea îngrădit. De-a lungul filmului, Nick este bine vorbit, povesteste povestea sa de viata cu cuvinte. Si maniere care reflecta persoana pe care a devenit singura, in ciuda faptului ca a fost blocata intr-o celula. In izolare, de zeci de ani. Nu lăsând toate incidentele teribile care au avut loc. In închisoare să-l transforme într-o persoană rea, el, în schimb, a devenit plin de scop și de viziune.

Acest film este un must watch pentru toți fanii de eliberare. Vă rog, nu ratați asta.