The Favourite (2018)

The Favourite online subtitrat este o poveste dulce-amaruie despre intrigi regale, pasiune, invidie si tradare in curtea reginei Anne la inceputul secolului al XVIII-lea, in Anglia.

La inceputul secolului al XVIII-lea, Anglia se afla in razboi cu francezii. Anne, o regina firava, ocupa tronul, iar prietena ei apropiata, Lady Sarah, guverneaza tara in locul ei, in timp ce se ingrijeste de sanatatea fragila a reginei. Atunci cand o noua slujitoare pe nume Abigail soseste, farmecul ei o cucereste pe Sarah. Sarah o ia pe Abigail sub aripa ei. Iar Abigail vede in asta o sansa de intoarcere la radacinile ei aristocratice.

Pe masura ce politica razboiului devine destul de consumatoare de timp pentru Sarah, Abigail intra in bresa substituind insotitoarea reginei. Prietenia lor infloritoare ii ofera sansa sa-si indeplineasca ambitiile, nelasand nicio femeie, barbat sau politica sa stea in calea ei. Relatia stransa dintre regina Anne si confidenta, sfatuitoarea si iubita ei clandestina Sarah, este amenintata de venirea lui Abigail, lucru care conduce la o rivalitate amara pentru a fi favorita reginei.


Titlu Romania: Favorita
Regia: Yorgos Lanthimos
Actori: Olivia Colman, Emma Stone, Rachel Weisz
An: 2018
Gen: Biografie, Drama, Istorice
IMDB: 7.6


The Favourite (2018) Online SubtitratTrailer