The Farthest (2017)

The Farthest (2017) Documentar Online Subtitrat


Regia: Emer Reynolds
Actori: Frank Drake, Carolyn Porco, John Casani
An: 2017
Gen: Documentare, Istorice
IMDB: 8.2


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Farthest

Documentarul povestește despre programul spațial al Voyager al NASA, un proiect uriaș și ambițios care își are rădăcinile în 1972, cu cinci ani înainte de lansarea primei sonde în spațiu.

Obiectivul a fost de a strânge informații științifice despre Jupiter, Saturn, Uranus și Neptun: planete care erau necunoscute și neexplorate la vremea respectivă. Pentru a face acest lucru, au lansat două sonde Voyager 1 și Voyager 2 cu o diferență de 9 luni.

În ciuda tehnologiei limitate în comparație cu microcipurile avansate de astăzi, au reușit să preia cu succes imagini și alte date de pe planete. Odată ce sondele și-au terminat misiunile, au continuat să călătorească spre un spațiu exterior, devenind astfel primele obiecte create de om care au părăsit sistemul nostru solar.

Ca un mesaj pe o sticlă, sondele au purtat cu ei o înregistrare de aur care conținea sunete, imagini, cântece și poziția planetei noastre, astfel încât dacă străinii dintr-o zi au găsit sonda pe care o vor vedea și au auzit modul în care am trăit pe Pământ

Acum, înapoi la doc, trebuie să spun că l-am iubit absolut și mi-a plăcut în fiecare minut. A trecut ceva vreme de când nu am urmărit un documentar atât de interesant. Puteți simți că a fost făcut dragoste și pasiune în realizarea unui film minunat.

Nu simți că te uiți la unul din acele documentare TV simple cu un narator care explică toate lucrurile tehnice. Aici veți obține întreaga experiență. Aceiași oameni care au lucrat la proiect vorbesc despre amintirile și emoțiile lor. Pe măsură ce misiunea sa dezvoltat. Documentarul este atât de frumos creat încât simți că vorbește cu tine în fața unei pahare de cafea.