The Farewell Party – Mita Tova (2014)

The Farewell Party – Mita Tova (2014) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Petrecerea de adio
Regia: Tal Granit, Sharon Maymon
Actori: Ze’ev Revach, Levana Finkelstein, Aliza Rosen
An: 2014
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

<_29oWVpk6-k/thfapa14" scrolling="no" frameborder="0" width="700" height="430" allowfullscreen="true" webkitallowfullscreen="true" mozallowfullscreen="true">


Sinopsis The Farewell Party – Mita Tova

Un devotat cuplu în vârstă, care-și petrece ultimii ani într-un azil de bătrâni, trebuie să înfrunte o serie de provocări ce amenință să-i despartă după decenii de căsnicie.

Într-o retragere israeliană de origine un inventator Yeheskel modest pune la cale o mașină pentru a adăuga o combinație mortală la un pacient fără speranță a lui IV. Operația de delicată se realizează printr-o combinație de unelte grele și lanțuri, care arata ca s-ar ridica un pod mobil. Asta e un paradox comic asemănător cu “ucidere mila.” El face pentru vechiul său prieten Max, care cerseste de eliberare. Singurul medic care va ajuta este un veterinar, un alt rezident.

Yeheskel și complicii săi nu iau întreprinderea lor cu ușurință. La fiecare pas este o luptă de conștiință, pentru a stabili dacă acestea sunt de a lua o viață sau de economisire. Este o luptă între lege și justiție. Atunci când administratorul de origine a le mustră pentru o generozitate necuviincios, piercing ei, personalizate insulte face dreptate lor superior legii ei. De asemenea, acestea sunt susținute de un raport de știri accesorie, care dispune de numarul zilnic de mortalitate de trafic – o problemă nerezolvată mai mare decât mila ucidere – și povestea unui bărbat în vârstă de 80 de ani, care, cu nici o altă alternativă a ucis soția care suferă apoi el însuși.

Soția lui Yeheskel Levana este la prima cea mai încordat opusă mașinii de moarte. Dar, în timp ce aluneca in dementa umilitoare ea vine să-l implora ea. La primul semn de care Yeheskel distruge mașina sa. El nu-l va folosi pe ea.


Trailer The Farewell Party – Mita Tova