The Family (2019)

Familia – The Family, o enigmatică organizație creștină conservatoare, se folosește de enorma sa influență din Washington, D.C. pentru a-și urmări ambițiile globale.

Deși filmele și serialele produse de ei sunt de cele mai multe ori mediocre, Netflix este pe val când vine vorba despre documentare. La fel de promițătoare este și Familia, cea mai nouă miniserie tip documentar care cercetează modul în care extremismul creștin influențează politicile de la Washington, de pe vremea lui Eisenhower, până la Trump.

De-a lungul seriei, Sharlet este inițiat în organizație, află din ce în ce mai multe lucruri despre ideologia și modul lor de operare, până când hotărăște să părăsească Familia pentru a-și continua investigația.

Dramatizarea autobiografică e întreruptă de inserturi din interviuri cu alți jurnaliști, experți și foști sau actuali membri ai Familiei care confirmă sau infirmă spusele lui Sharlet.

Iar acesta este motivul pentru care Familia primește a doua bilă albă. Deși Sharlet este un pseudo-protagonist al seriei, spusele lui nu sunt tratate ca literă de lege, ci sunt constant combătute sau puse în context de alți membrii ai organizației, lăsându-te pe tine să tragi concluziile.

The Family (2019) Serial Online Subtitrat in Romana


Titlu Romania: Familia: Fundamentalismul și politica americană
Actori: James Cromwell, Jeff Sharlet, Doug Hampton
An: 2019
Gen: Seriale Online, Documentare
IMDB: 6.4


The Family (2019) SEZONUL 1 Online Subtitrat:

S01E01

S01E02

S01E03

S01E04

S01E05


Trailer