The Family (2013)


Ajută PortalulTauTV.net cu o donație! Mulțumim!

The Family (2013) Online Subtitrat in HD 1080p


Filmul The Family este inspirat din romanul “Badfellas” al autorului Tonino Benacquista. Thriller-ul cu accente de comedie neagra Malavita: O familie criminala relateaza povestea lui Giovanni Manzoni, un gangster pensionat, care perfecteaza o intelegere cu FBI-ul si se refugiaza impreuna cu sotia intr-un sat din Franta, ascunzandu-si adevarata identitate sub numele de Fred Blake.

Giovanni incepe sa se simta confortabil si in siguranta in Europa, mai ales ca este primit cu bratele deschise de localnicii pe care i-a mintit ca se afla acolo pentru a scrie despre debarcarea trupelor aliate in Normandia in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.

Familia Manzoni – The Family se integreaza in comunitatea de francezi, dar nu reuseste sa se debaraseze complet de vechile obiceiuri si continua sa rezolve problemele cu care se confrunta prin tactici de moda veche specifice mafiotilor. Desi incearca sa duca un trai tihnit si sa se tina departe de numerosii dusmani, Giovanni este prins de fiecare data din urma de trecutul lui intunecat, ca sa nu mai vorbim de faptul ca trebuie sa o tempereze pe impulsiva lui nevasta, care are tendinta de a incendia obiecte atunci cand se simte tradata.


Titlu Romania: Malavita: O familie criminala
Regia: Luc Besson
Actori: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Dianna Agron
Anul: 2013
Gen: Comedie, Crima, Thriller
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare