The Fabulous Baker Boys (1989)

The Fabulous Baker Boys (1989) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Formidabilii Baker-Boys
Regia: Steve Kloves
Actori: Jeff Bridges, Michelle Pfeiffer, Beau Bridges
Anul: 1989
Gen: Drama, Muzicale, Romantice
Durata: 114 minute
IMDB: 6.8

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

Există o scenă în “The Fabulous Baker Boys”, în cazul în care Michelle Pfeiffer, purtand o rochie rosie Slinky, uncurls pe partea de sus a unui pian in timp ce canta “Whoopee Makin ‘.” Restul filmului este, de asemenea, în valoare de prețul de admitere. Pfeiffer joaca in filmul The Fabulous Baker Boys cu Jeff si Beau Bridges, care joacă două jumătăți ale unui pian duet cocktail lounge. actul lor este în creștere implacabil mai fără speranță atunci când au decis să anima lucrurile prin angajarea o cântăreață fată. Cantaretul este Pfeiffer. Lucruri care anima.

“The Fabulous Baker Boys” este o versiune nouă a unui vechi cu formula show-biz despre partenerii vechii a căror relație este amenințată atunci când unul dintre ei se indragosteste de cantareata nou sexy. “Young Man cu corn” a făcut o versiune a acestui material, și așa mai departe au o mulțime de alte filme, dar rareori cu o astfel de turnare intrigant și o astfel de mână sigură pentru materialul. Probabil că există ceva adevăr autobiografic ascuns sub rivalitatea dintre fratii Bridges, răni vechi din cei 20 de ani au fost ambele lucrează în filme The Fabulous Baker Boys. Si Pfeiffer are destul de pur și simplu unul dintre rolurile de o viață, ca fata de mare preț de apel care vrea să devină cântăreață la prețuri mici de lounge.

Filmul The Fabulous Baker Boys are loc în acea zonă de umbră de show-biz în cazul în care oamenii fac o viață, chiar și un trai destul de decent, dar ele par să fie întotdeauna marcarea timpului. Noapte după noapte, la Baker Boys stau jos la piane lor gemene în saloanele de fading cluburi cină Seattle și moteluri pretențios și du-te printr-un act care le-ar putea face în somn. Publicul, bețivi în căutare de melancolie, nici măcar nu deranjează să asculte.

Problema este, The Fabulous Baker Boys sunt obtinerea datate. Ei fac un material obosit și aranjamente care sună ca muzica lift.
Și locurile de muncă nu vin drumul lor actuale. A decide să adauge o cântăreață la actul, ei efectuează o lungă serie de audiții, în timpul căreia se întâlnesc aproape fiecare femeie din oras, care nu ar trebui să ia în considerare o carieră în domeniul muzical. Și apoi Pfeiffer umblă.

Ea nu este un cântăreț cu experiență. Ea nu prea știe cum să se, sau vocea ei mâner. Dar ea are acea calitate vocala inefabilă care ii face pe oameni să asculte, pentru că s-ar putea să lipsească ceva. Si ea arata ca un milion de dolari. Ea a fost o prostituata, da, dar noi știm de la o sută de alte filme pe care ea are o inimă bună, și că dur come-on este tot un act.

De lucru cu cantareata fata, cu The Fabulous Baker Boys încep să se joace din nou muzică adevărată. Acest lucru se redeschidă o rană veche. Jack Baker (Jeff Bridges) este, de fapt, un pianist de jazz genial, care și-a întors spatele lui pe muzica pe care o iubește din unele fire răsucite de dragoste-ura loialitatea față de fratele său, Frank (Beau Bridges). Frank a se ocupa de partea de business a parteneriatului și ar putea merge cu ușurință prin același act noapte tocit după noapte de ani de zile. Asa ca fata in mod inevitabil vine între ele. Și, Jack cade în mod inevitabil, în dragoste cu ea.

“The Fabulous Baker Boys” nu face nimic foarte original, dar ceea ce face, o face minunat de bine. Acesta a fost scris și regizat de către un prim-cronometru, Steve Kloves, și chiar dacă scenariul depinde de formule, începem să uităm acest lucru. Începem să ne pese de acești oameni, mai ales atunci când relația dintre cei doi frati se întoarce spre interior și încep căutarea greu la ceea ce ambele au într-adevăr nevoie de viață in filme online The Fabulous Baker Boys.