The Exception (2016)


The Exception (2016) Film Online Subtitrat


Regia: David Leveaux
Actori: Lily James, Jai Courtney, Christopher Plummer
An: 2016
Gen: Drama, Romantice, Razboi
IMDB: 6.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Exception

Filmul nu este destinat să fie un documentar, așa că nu îl putem lua la valoare. Cu toate acestea, schița de bază a povestirii este adevărată. Kaiser Wilhelm al II-lea a fost forțat să renunțe la tron ​​după primul război mondial. El și-a petrecut restul de ani într-un conac în Olanda. Când Olanda a fost invadată și cucerită de germani, Wilhelm a intrat sub autoritatea directă a Germaniei.

În film, un căpitan de armată germană rănit anterior (Stefan Brandt, portretizat de Jai Courtney) este trimis ca ofițer comandant al gărzii Kaiser. Brandt este un ofițer loial, dar este dezgustat de atrocitățile din partea SS. Se îndrăgostește de una dintre slujnicele, Mieke de Jong, portretizată de frumoasa Lily James. Ea este evreiască, dar Brandt nu este antisemit, așa că își urmărește povestea cu Mieke.

Din punct de vedere istoric, Heinrich Himmler, Reichsführer al SS-ului, a vizitat Kaiserul din Olanda. Vizita asta este linia de sus a intriga. (Dacă vizita a fost inventată în scopuri de complot, nu vrem să o credem. Cu toate acestea, Himmler a vizitat cu adevărat.)

Rolul cheie în film este cel al lui Kaiser Wilhelm II, jucat strălucit de Christopher Plummer. Plummer este un actor desăvârșit, și face rolul să vină în viață.

Cred că felul în care este portretizat Kaiserul ia filmul cel mai îndepărtat de realitatea istorică. În film, el este prezentat ca un bătrân mai bun sau mai puțin bătrân, care iubește să-și hrănească rațele.


Trailer The Exception