The Evil in Us (2016)

The Evil in Us (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Jason William Lee
Actori: Debs Howard, Danny Zaporozan, Behtash Fazlali
An: 2016
Gen: Groaza
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Evil in Us

În timp ce într-o sărbătoare a patra iulie, șase prieteni cei mai buni se prăbușește planului insidios al unei organizații misterioase, când se transformă în necunoștință de canibali însetați de sânge.

În timpul creditelor de deschidere fac acest lucru elegant, cu o femeie care se scufundă și se joacă în ceea ce pare a fi făcut sânge într-o cinematografie minunată. Ne spun că suntem pentru o baie de sânge? Din păcate, cine a filmat scena de deschidere rămasă după ce creditele nu s-au întors niciodată.

Un grup de prieteni se îndreaptă spre cabană fără să știe că cocaina pe care una dintre ei o are este cuprinsă de un virus. Primele simptome sunt sângerarea ochilor, apoi furia extremă urmată de necesitatea de a mânca pe cineva.

Odată ce ai scormonit cocaina, durează câteva ore pentru ca virusul să lovească, așa că atunci când toate acestea încep să se atace unul pe celălalt. Râzi de câteva ori, ascultându-i de mormăi, mănâncă și gemește în timp ce se luptă. Cred că actorii nu erau prea siguri dacă erau zombi, tigri, urși sau o nouă specie de monstru. Această mișcare nu este prea rău, având în vedere că am mai văzut acest gen de lucruri înainte. Totuși, amuzant. Efectele sunt destul de bune, precum și unele momente violente. Dacă ai ceva timp să ucizi, verifică-l. Mă întreb dacă există un fel de mesaj ascuns în acest film?