The Equalizer (2014)

The Equalizer (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Crima, Thriller
Producator(i): Richard Wenk, Michael Sloan
IMDB: 7.2
Regia: Antoine Fuqua
Actori: Melissa Leo, Denzel Washington, Chloë Grace Moretz, Bill Pullman


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Equalizer

În Equalizer, Denzel Washington îl interpretează pe McCall, un bărbat care crede că a scăpat de negura trecutului și că va putea duce de-acum o viață liniștită. Dar când McCall o întâlnește pe Teri (Chloë Grace Moretz), o tânără aflată sub controlul unor violenți gangsteri ruși, el nu poate sta deoparte, ci simte nevoia sa o ajute, scăpând-o din ghearele lor.

Înarmat cu calități paranormale, care-i permit să-i pedepsească pe cei care-i brutalizează pe neajutorați, McCall iese din detașarea auto-impusă, simțind că îi reînvie dorința de dreptate. Dacă cineva are o problemă, o soartă potrivnică, sau dacă nu are la cine apela, în scenă intră… McCall. El este Equalizer.

Imi plac filmele de actiune dar se putea si mai bine. E facut dupa cliseul hollywood. Super eroul care dispare si isi schimba viata; pana cand intr-o zi; povestea unei prostituate abuzate ii face click-ul sa devina din nou omul care regleaza conturile. Care echilibreaza balanta. Povestea in sine; frumoasa ; dar spusa intr-un timp mult prea lung. Daca se facea in 90 de minute si cu un alt sfarsit; nu vesnicul deja stiut happy-end; ar fi fost si mai interesant. Totusi m-a tinut in sala toate cele 130 de minute.