The Equalizer 2 (2018)

Daca ai o problema si n-ai la cine sa apelezi, te va ajuta Robert McCall – el este The Equalizer 2 online subtitrat. McCall ii salveaza pe cei agresati, exploatati si oprimati, pedepsindu-i pe cei vinovati, fara drept de apel.

Dar atunci cand cei din trecutul intunecat al lui McCall ii ataca pe cei apropiati lui, el va avea nevoie de toate abilitatile de care se poate prevala pentru a invinge. De data aceasta el se va afla fata in fata cu asasini profesionisti, care nu se vor da in laturi de la nimic pentru a-l distruge. Denzel Washington reia unul dintre rolurile sale originale, abordand pentru prima data in cariera sa o serie de filme cu acelasi erou.

Scena-cheie a filmului The Equalizer 2, plasata de scenaristul Richard Wenk in actul trei al filmului, merita asteptarea. Lupta finala dintre McCall si criminali arata spectaculos si are sanse de a tine in priza spectatorul, fiind potentata de un uragan excelent recreat. Atmosfera insasi este amenintatoare.

Coordonatorul de efecte speciale Jeremy Hays si coordonatorul de efecte vizuale Sean Devereaux s-au ocupat de redarea cat mai veridica a uraganului. Secventa de confruntare este una dintre cele mai spectaculoase din ultimul timp de pe marele ecran.

The Equalizer 2 (2018) Online Subtitrat in Romana


Regia: Antoine Fuqua
Actori: Pedro Pascal, Denzel Washington, Bill Pullman, Ashton Sanders
An: 2018
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 6.7


The Equalizer 2 (2018) Online Subtitrat


Trailer


The Equalizer 2 thriller

The Equalizer 2 rulează pe marile noastre ecrane, readucându-ni-l în atenție pe Robert McCall, justițiarul cu o rigoare morală de fier. Denzel Washington revine în rol, reluând pentru prima dată în cariera lui un personaj.

Antoine Fuqua, care face echipă cu Denzel Washington pentru a patra oară, după ce a lucrat cu actorul la filmele Training Day, The Magnificent Seven şi primul film Equalizer, imprimă thrillerului ritmul moderat al unei drame de familie. Tranziţia la genul de acţiune se face gradual, abia spre final derulându-se confruntarea brutală și spectaculoasă, în timpul unui uragan de gradul 5, într-un oraș de coastă.

Dacă în primul film McCall era salvatorul și mentorul adolescentei Teri (Chloë Grace Moretz), o tânără aflată sub controlul unor violenți gangsteri ruși, acum mentoratul se transferă asupra tânărului Miles (Ashton Sanders), pentru care McCall devine ca un tată. McCall simte că băiatul e în pericol de a fi absorbit de un anturaj periculos, aşa că devine o figură paternă pentru el. După moartea soției, Miles devine familia lui. Simultan, McCall continuă relația de puternică prietenie cu Susan (Melissa Leo), fosta lui îndrumătoare, pe care – de asemenea – o vede ca parte din familie. Ea lucrează în structuri guvernamentale, fiind capabilă să-i dea lui McCall toate informaţiile de care are nevoie pentru a putea fi The Equalizer. Când Miles este răpit iar Susan omorâtă, McCall va porni pe urmele criminalilor. Avem, așadar, motivaţii umane credibile şi bogate, plus o miză cu greutate.

McCall va relua legătura cu agenţii din fosta sa celulă operativă pentru a descâlci cazul. Grupul de operativi este condus de York, interpretat de Pedro Pascal. Introducerea personajului deschide ușa către trecutul lui McCall și acum aflăm multe dintre secretele lui și despre pregătirea pe care o are.

Scena-cheie a filmului, plasată de scenaristul Richard Wenk în actul trei al filmului, merită așteptarea. Lupta finală dintre McCall și criminali arată spectaculos și are şanse de a ţine în priză spectatorul, fiind potențată de un uragan excelent recreat. Atmosfera însăși este amenințătoare. Coordonatorul de efecte speciale Jeremy Hays şi coordonatorul de efecte vizuale Sean Devereaux s-au ocupat de redarea cât mai veridică a uraganului. Secvența de confruntare este una dintre cele mai spectaculoase din ultimul timp de pe marele ecran.

Deși mai inteligent și mai antrenat decât un agent operativ obişnuit, McCall face și în sequel deducții care scapă logicii. În primul film, The Equalizer de asemenea îţi lăsa impresia că eroul dispune de supra-simţuri. Dar carisma lui Washington atenuează această scăpare scenaristică.