The End of the Fucking World (2017)

Ajuta cu o donatie | Help us donate

The End of the Fucking World (2017) Serial Online Subtitrat


Regia: Jonathan Entwistle
Actori: Jessica Barden, Alex Lawther, Steve Oram
An: 2017
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama
IMDB: 8.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

The End of the Fucking World SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:


Sinopsis The End of the Fucking World

James are 17 ani și este destul de sigur că este un psihopat. Alyssa, de asemenea, 17 ani, este o fată nouă și răcoritoare la școală. Perechea face o legătură și îl convinge să se îmbarce într-o excursie în căutarea adevăratului tată.

Acest spectacol de opt episoade urmează James (Alex Lawther) și Alyssa (Jessica Barden), doi adolescenți deteriorați, în timp ce fug de acasă pentru a scăpa de viețile lor trăite. James are în mod constant gânduri de crimă în timp ce Alyssa îi urăște pe oricine altcineva în lume, cu excepția lui James. Povestea trece de multe ori perspective între cei doi protagoniști, oferindu-i telespectatorilor o privire mai profundă asupra psihicului lor cu narațiunea vocală. Această decizie stilistică vă ajută să vă empați cu luptele care altfel ar fi complet nerealabile. De asemenea, nu doare că perechea are o mare chimie.

În timp ce tonul spectacolului este rapid stabilit, complotul durează puțin timp pentru a obține tracțiune. În ciuda unui sezon foarte scurt, acțiunea se încălzește doar spre jumătatea din spate. Fără a intra în spoilere, considerați-l un pilot cu trei episoade. Unele dintre tranșele de mijloc sunt pur umplutură, ceea ce este surprinzător, având în vedere ușurajul spectacolului.