The Eagle Huntress (2016)

The Eagle Huntress (2016) Documentar Online Subtitrat


Regia: Otto Bell
Actori: Aisholpan Nurgaiv, Daisy Ridley, Rys Nurgaiv
An: 2016
Gen: Documentare, Aventura, Familie
IMDB: 7.5


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis The Eagle Huntress

“The Eagle Huntress” spune povestea lui Aisholpan, o vivace adolescentă de 13 ani. Fata se antrenează intens și urmează să devină, în familia ei, prima femeie vânător cu vultur din ultimele 12 generații.

Filmat într-o zonă îndepărtată din vestul Mongoliei, acest film frumos impuscat cronici venirea vârstei de Aisholpan, o fată de 13 ani care vrea să devină un Eagle Hunter ca tatăl ei, bunicul și toți strămoșii de sex masculin stretching înapoi 12 generații. Tatal ei este totul pentru ea (destul de o atitudine modernă, după cum se vede), dar personalizat dictează că vânătoarea de vultur (care vânează cu vulturi, nu de vânătoare pentru vulturi) este o întreprindere de sex masculin.

Fetele sunt prea slabe, fragil, frig, etc. Explicațiile obișnuite de ce o femeie nu poate face ce face un bărbat. Cu toate acestea, Aisholpan este neînfricat. Cu ajutorul lui tata, ea a urca în sus și în jos un munte pentru a capta propria ei vulturaș doar înainte de a fi destul de mare pentru a acoperi departe de ea. Ea antreneaza pentru a vâna cu oamenii. Ea concurează la festivalul de vultur vânător local din Ölgii (semnalizare în film este în limba rusă și engleză). Toate acestea are loc înconjurat de frumoase, dar sumbre munții din stepă Mongolia, cu atenție și capturat pe film.

Acești oameni sunt eroic merge doar despre viața de zi cu zi de existență unui nomad care este, evident, sute sau mii de ani, dar adaptate la timpurile moderne, cu parka în jos, camioane și motociclete. Viețile lor sunt atât de departe și totuși arrestingly similare cu viata de Vest (minus Starbucks).


Trailer The Eagle Huntress