The Driftless Area (2015)

The Driftless Area (2015) Film Online Subtitrat

Gen: Comedie, Drama, Mister
Scenariu: Tom Drury, Zachary Sluser
IMDB: 5.8
Regizor(i): Zachary Sluser
Actori: Zooey Deschanel, John Hawkes, Anton Yelchin

In filmul The Driftless AreaPierre Hunter, un barman, se intoarce fara prea mare tragere de inima in orasul natal dupa moartea parintilor sai. La scurt timp se indragosteste de enigmatica Stella, o femeie ce ascunde un trecut intunecat.

Explorarea ponderously noțiuni pietonale ale universului si conectarii cu, în timp ce amestecarea în familiare coming de vârstă conflicte de dragoste, moarte, și pierdere, și a stropit cu balbaitul crima neo-noir și chiar realism magic, “Zona Driftless” este o supraîncărcat, poveste dar, în general, SCENARIUL și șerpuită despre existența mic oraș, soarta și sensul vieții.

The Driftless Area bazat pe romanul lui Tom Drury, povestea este în aparență despre un om cufundată, nenorocos in varsta de 24 de ani, pe nume Pierre (interpretat de un unassertive Anton Yelchin), care se întoarce la viață ca barman în orașul său natal Midwest după ce mor părinții săi și devine implicat fatefully cu un criminal de carieră periculoasă, dar semi-idiot pe nume Shane (John Hawkes). Este complot tocit – care se simte mai născocite și arbitrare decât convingătoare despre șansă și misterele coincidență – tulpini pentru a conecta personaje disparate și destinele lor cosmice, în orice mod organic sau credibil.

Într-un colț, e Pierre. Pe lângă el este cel mai bun prieten al lui Carrie (Alia Shawkat), al cărui scop principal existent în această poveste este de a livra backstory expozitiv (în voce obosit peste) despre viața nefericită a lui Pierre. Apoi, există misterios Stella (Zooey Deschanel), care poate sau nu poate fi supraviețuit unui incendiu casa, și este conectat cu pustnic orașului rezident ciudatule, mistica Tim Geer (Frank Langella), care înțelege în mod ciudat tot ceea ce sa întâmplat cu ea și cum pentru a rectifica spiritual “, povestea ei.” în cele din urmă, e Shane, care nu este plătit de către șeful său (Ciaran Hinds) pentru a arde în jos casa pe care Stella a stat la întâmplare în. Shane și Pierre întâlni prin happenstance și cearta lor duce la om tânăr fura sac hoț mai mari de bani, care pune turgescentă “urmărire în jos bani” complot în acțiune in filmul The Driftless Area.