The Do-Over (2016)

Charlie McMillan (David Spade) din The Do-Over online subtitrat are o viata plictisitoare si un loc de munca ce-i provoaca depresii. El este casatorit cu o fosta regina a balului pe nume Nikki (Natasha Leggero), insa aceasta il inseala cu fostul ei sot. Cei doi baieti vitregi pe care-i are Charlie il trateaza ca pe un nimic. Cu ocazia reuniunii cu fostii colegi de liceu dupa 25 de ani de la absolvire; Charlie se intalneste cu fostul sau bun prieten si vecin, Max „Maxi-Pad” Kessler (Adam Sandler).

Cand cei doi se imbata la bar, Max sustine ca este agent FBI si ii marturiseste ca este urmarit de fosta iubita psihopata, Becca. Charlie recunoaste faptul ca si-ar dori si el sa aiba o viata noua; si accepta invitatia lui Max de-a petrece impreuna un weekend pe iachtul acestuia in timp ce Nikki se afla intr-o vacanta la spa. Max il drogheaza pe Charlie in The Do-Over online subtitrat, si apoi arunca iachtul in aer. Cand se trezeste, Charlie ii spune lui Max ca a inscenat mortile lor pentru a putea sa inceapa o viata noua.

Charlie, socat de actiunile lui Max, se intoarce acasa pentru a participa la „inmormantarea” sa si descopera cu tristete ca nimeni nu-i simte lipsa – locul de munca a fost deja atribuit altcuiva; lucrurile sale au fost aruncate si Nikki s-a impacat cu fostul sot. 


Regia: Steven Brill
Actori: Adam Sandler, David Spade, Paula Patton
An: 2016
Genuri: Actiune, Aventura, Comedie
IMDB: 5.7
Durata: 108 minute


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare