The Discovery (2017)

The Discovery (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Charlie McDowell
Actori: Robert Redford, Mary Steenburgen, Brian McCarthy
An: 2017
Gen: Drama, Mister, Romantice
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis The Discovery

The Discovery este un thriller marca Netflix despre Thomas Harbor, cercetător, care afirmă că are dovada ştiinţifică a vieţii de apoi. Will, fiul lui, interpretat de Jason Segel, care nu e prea sigur de “descoperirea” tatălui lui. Si Isla, o tânără mai mult decât curioasă să afle ce este “dincolo”.

De fapt, am început să urmăresc acest lucru prin accident prin apăsarea pe butonul greșit Netflix. Si a fost intrigat de premisa și de a vedea colțuroasă vechi Robert Redford și, așa că am continuat să vizioneze. Fara nici un spoilere (deși poate ai citit deja unele) Am crezut că ideea de bază oferind viața de apoi a fost interesant și bine prezentat. Există un motiv pentru care Robert Redford a fost un om de lider de peste 50 de ani și este întotdeauna o plăcere să-l văd pe ecran.

De asemenea, am crezut că actorii de sprijin au fost foarte bune, o mulțime de personalitate a venit vizavi de fiecare personaj. Mi-a plăcut, de asemenea, scenele și cinematografie, care într-un mod liniștit stabilit un mare fundal. Este suficient să spunem că a fost tras în, și aproximativ o treime drum prin film stabilește ceva care ar putea fi Dr. Frankenstein, sau The Sixth Sense, sau Jonestown, sau o combinație.

Acest lucru, din păcate, a fost de vârf al filmului. Acesta a creat o poveste de dragoste dulce între personajele jucate de Jason Segel și Rooney Mara. Si că romantismul transformat zaharina dulce și a ajuns să fie punctul principal al filmului care a fost o surpriză. Știința întreaga / religie / viața de după moarte / de la premisa de dincolo a fost scăpată pe podea, și nimic dezvoltat din ea, care a fost motivul pentru care am fost uitam.


Trailer The Discovery

https://www.youtube.com/watch?v=VVJ_F9WMjzA